Cu telefoanele Xiaomi nu aveţi cum să daţi greş!

Xiaomi este unul dintre cei mai renumiţi competitori de pe piaţa tehnologică, motiv pentru care sunt o opţiune excelentă de vizualizat şi de luat în considerare.

De la camere performante, până la un procesor capabil să transforme orice comandă în informaţie cu procesare rapudă şi execuţie înstantanee, Xiaomi a analizat cu atenţie cerinţele utilizatorilor şi ne pune astăzi la dispoziţie tehnologie de ultimă generaţie, la un preţ accesibil.

Aşadar, este imposibil ca cel puţin un telefon Xiaomi să nu vă atragă atenţia. Vă venim în ajutor cu câteva sugestii pe care să le aveţi în vedere şi, la nevoie, să le adăugaţi cu succes în coşul de cumpărături.

De ce Xiaomi?

Dacă sunteţi deja familiarizaţi cu smartwatch-urile Xiaomi, cu soluţiile inteligente pentru casă, drone şi camere video, telefoanele acestui brand chinezesc nu sunt mai prejos.

În primul rând, Xiaomi este o alegere excelentă pentru preţul pe care aceste dispozitive îl deţin, în raport cu performanţele oferite. Astfel, dacă sunteţi în căutarea unui smartphone cu acumulatori de excepţie, ce vă oferă o autonomie timp de minim 48-72 ore, camere performante prin care să capturaţi instantaneu detaliile care v-au atras atenţia, un design chic şi în tendinţe, de care vă puteţi bucura la fiecare utilizare, şi un display generos, cu o rezoluţie ce transformă conversaţiile video şi activităţile online în momente desprinse din realitate, la Xiaomi veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie.

Un alt plus este şi faptul că, puteţi asocia numeroase accesorii cu smartphone-ul în cauză, astfel încât să vă bucuraţi de o experienţă în utilizare completă şi palpitantă. În timp ce alte telefoane prevăd un cost mult mai ridicat pentru funcţii similare sau pentru accesoriile cu care sunt compatibile, Xiaomi prezintă soluţii excelente calitate-preţ atât la telefoane, cât şi la accesoriile asociate acestora.

Şi, de menţionat este şi faptul că, telefoanele Xiaomi vin inclusiv cu sistem de operare Android, ceea ce indică prezenţa serviciilor Google, pentru cei care nu se pot lipsi de utilizarea tradiţională a acestora.

TOP 10 smartphone-uri vedetă Xiaomi în 2021

Dacă nu ştii încotro să-ţi orientezi privirea şi ce smartphone Xiaomi să alegi, îţi venim în ajutor cu câteva sugestii care vor deveni dragoste încă de la prima vedere. Online este în mod evident mult mai simplu să găsiţi un telefon perfect din toate punctele de vedere. Iar pe evoMAG vă întâmpinăm cu un portofoliu extrem de generos, alături de zeci de reduceri şi cadouri bonus, de care puteţi beneficia cu fiecare achiziţie Xiaomi. Din oferta curentă am selecţionat 10 dintre cele mai atractive modele de smartphone-uri Xiaomi, pe care ţi le prezentăm în cele ce urmează. Hai să te inspiri şi tu, şi să alegi un telefon care să te fascineze pe deplin!

  • Telefon Mobil Xiaomi 11 Lite 5G NE, Procesor Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G Octa-Core, AMOLED Capacitive touchscreen 6.55", 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 64 + 8 + 5 MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Albastru)

Un smartphone Xiaomi care vă va impresiona cu uşurinţă atât prin design, cât şi prin performanţe, e fără îndoială Xiaomi 11 Lite.

Telefonul vine cu conexiune 5G care-ţi oferă posibilitatea unor conversaţii mai stabile şi a operării internetului la cea mai mare viteză de până acum, deci o încărcare mai rapidă a paginilor şi a aplicaţiilor preferate. Acesta dispune inclusiv de o memorie RAM de 8 GB care completează cu succes memoria internă de 256 GB, o memorie perfectă pentru a stoca în telefon numeroase materiale multimedia şi aplicaţii.

Totodată, aveţi la dispoziţie şi un sistem de camere triple dispuse principal, în timp ce faţa display-ului cu protecţie Gorilla Glass dispune de o cameră extra de 20 MP, care vă vor ajuta să aveţi cele mai impresionante capturi în momentul conversaţiilor.

  • Telefon mobil Xiaomi 11T Pro, Procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G, AMOLED Capacitiv touchscreen 6.67", 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 108+8+5MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Gri)

Vă doriţi un telefon puternic, de ultimă generaţie, cu focus asupra camerei principale?

Dacă fotografia este hobby-ul vostru permanent, cu ajutorul Xiomi 11T PRO care dispune de cameră triplă înzestrată cu lentilă de ultimă generaţie de 108 MP şi senzori precişi de detecţie, veţi putea realiza cele mai deosebite cadre macro şi telemacro, portrete, fotografii şi videoclip-uri de peisaj.

Desigur, veţi fi impresionaţi şi de alte funcţii de top de care beneficiază acest telefon precum ecranul AMOLED cu o dimensiune de 6.67 inch şi o rezoluţie de 2400x1800 pixeli,

Încărcarea super rapidă realizată prin intermediul acumulatorului cu conexiune Type-C şi autonomia bateriei de 500 mAh asigură o alimentare rapidă şi o durată de viaţă îndelungată a bateriei, smartphone-ul fiind ideal chiar şi în călătorii îndelungate.

  • Telefon Mobil Xiaomi Redmi 10, Procesor MediaTek Helio G88 Octa-Core 2.0/1.8GHz, LCD Capacitive touchscreen 6.5", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera Quad 50+8+2+2 MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Albastru)

Chiar dacă nu dispuneţi de un buget impresionant pentru a vă schimba telefonul, Xiaomi oferă iată, şi opţiuni excelente pentru un buget redus. Unul dintre smartphone-urile demne de luat în considerare la acest capitol este Xiaomi Redmi 10, care vine atât cu o memorie de stocare generoasă de 64 GB, pe care o puteţi extinde cu uşurinţă prin intermediul unui card microSD. Beneficiază şi de 4GB RAM, completaţi de un procesor MediaTeck Helio cu 8 nuclee.

Dispune inclusiv de transmisie 3G şi 4G care oferă o acoperire largă, cât şi de posibilitatea de asociere cu două cartele SIM astfel încât să vă puteţi bucura de un singur telefon performant atât pentru uz personal, cât şi pentru uz profesional.

  • Telefon mobil Xiaomi 11T, Procesor MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G, AMOLED Capacitiv touchscreen 6.67", 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 108+8+5MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Gri)

Nici Xiaomi 11T nu e un smartphone de trecut cu vederea, mai ales că acesta face parte din cea mai recentă colecţie lansată de producătorul chinez, care dispune de numeroase îmbunătăţiri.

Smartphone-ul vă va fascina atât în ceea ce proveşte capacitatea de fotografiere la care sunt prezente atât sistemul principal de cameră triplă, cât şi funcţia Cinemagic Ai, unghi ultra-wide de fotografiere şi telemacro, pentru o profunzime excelentă la detalii, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.

Sistemul este la rândul său optimizat excelent unde, procesorul 5G Octa-Core MediaTek şi memoria flash de 128 GB cu posibilitate de extindere, procedează şi rulează orice comandă cu o viteza sporită.

  • Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 8 2021, Procesor MediaTek Helio G85 Octa-Core 2.0/1.8GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.3", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera Quad 48 + 8 + 2 + 2 MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Alb)

O altă noutate lansată în acest an este Xiaomi Redmi Note 8 care, vine în sprijinul vostru cu proprietăţi de ultimă generaţe, la un preţ accesibil.

Smartphone-ul atrage atenţia prin procesorul Octa-Core cu 5GB RAM şi 65 GB memorie de stocare, ce face utilizarea acestuia offline şi online, mai simplă ca niciodată.

Bineînţeles, vă veţi putea bucura de performanţe uimitoare şi prin intermediu modulului de fotografiere unde, găsim 4 camere prevăzute cu senzor de stabilitate ce permite un autofocus excelent, alături de o cameră frontală de 13 MP, perfectă pentru şedinţe şi conversaţii pe Zoom, Facebook etc.

Ecranul luminos este de tip IPS-LCD cu display generos de 6.3 inch, rezoluţie de 2340x1080, fantă frontală redusă pentru mai multă acurateţe la detalii, vă asigură o operare facilă cu posibilitate de multitasking. 

  • Telefon Mobil Xiaomi Redmi 9C, Procesor MediaTek Helio G35, Octa-Core 2.3GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.53", 3GB RAM, 64GB Flash, Camera Tripla 13+2+2MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Portocaliu)

Într-un buget accesibil se va încadra şi Redmi 9C, un smartphone ce se va transforma cu uşurinţă în gadgetul preferat al tinerilor, dar şi al adulţilor care vor să descopere tehnologia într-un alt mod.

Telefonul vine cu proprietăţi mai mult decât basic şi la un preţ accesibil, impresionând la prima vedere prin display-ul IPS LCD generos de 6.53 inch, cu percepţie de 6 milioane de culori ce sporeşte atenţia la detalii.

Astfel, prin intermediul acestui telefon, vă veţi bucura de o versatilitate absolută indiferent de activităţile pe care doriţi să le realizaţi prin intermediul acestuia, iar bateria puternică de 5000 mAh Lithium Polymer vă va oferi posibilitatea de a utiliza telefonul la întregul potenţial pe care-l oferă, în orice clipă.

  • Telefon Mobil Xiaomi Black Shark 4, Procesor Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 Octa-core, Super AMOLED capacitive touchscreen 6.67", 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 48+8+5MP, Wi-Fi, 5G, Dual Sim, Android (Negru)

Cei pretenţioşi, atenţi la detalii şi cu precădere la performanţe, pot opta pentru Xiaomi Black Shark 4, o alegere excelentă care face parte din portofoliul de top companiei chineze.

Aici veţi regăsi un ecran extrem de generos, dar care dispune de tehnologie Super Amoled cu o rezoluţie pe măsură, ce asigură o claritate remarcabilă pe parcursul derulării şi a capturării unor materiale multimedia variate.

Bineînţeles, ne-au atras atenţia şi sistemul de camere bine optimizat, pe măsura solicitărilor din zilele noastre, cât şi procesorul Octa-Core Snapdragon cu grafica Adreno 650, ce asigură un rulaj impecabil chiar şi în cazul unor aplicaţii complexe de ultimă generaţie, ce necesită resurse pe măsură.

Puteţi beneficia inclusiv de sistem dual-SIM pentru a vă bucura de acces la toate contactele voastre, într-un singur dispozitiv.

  • Telefon Mobil Xiaomi Mi 11i, Procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.67", 120Hz refresh rate, 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 108 + 8 + 5 MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Alb)

Xiaomi Mi 11i impresionează la toate capitolele, atât în ceea ce priveşte designul fiabil cu o grosime de doar câţiva mm, o greutate de doar 196 g şi un display generos, cât şi prin sistemul de camere performant sau al procesorului de-o seamă.

Ecranul telefonului asigură un grad de vizibilitate mult mai sporit şi culori mai vibrante datorită tehnologiei Super Amoled, în timp ce beneficiază şi de o rezistenţă remarcabilă la praf, lichide, zgârieturi şi şocuri, datorită protecţiei Gorilla Glass 5.

Smrtphone-ul dispune inclusiv de un procesor de ultimă generaţie Snapdragon Octa-Core, completat de o memorie flash de 256 GB pe care o poţi extinde după placul tău, stocarea nemaifiind o problemă datorită suportului dedicat pentru cardul microSD.

  • Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 10S, Procesor Octa-Core Mediatek Helio G95, AMOLED Capacitive touchscreen 6.43", 6GB RAM, 64GB Flash, Camera Quad 64+8+2+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Gri)

Dacă doriţi un smartphone care să nu dispună de un ecran mult prea mare, dar nici pre mic, cât şi de performanţe de top la un buget mediu, Redmi Note 10S poate fi cu mult peste ceea ce aţi visat că vă poate oferi un smartphone de la Xiaomi şi nu numai.

Ecranul Amoled dispune de protecţie la şocuri şi zgârieturi Gorilla Glass 3,  rezoluţie de 2400x1800 pixeli, precum şi de un body ratio de peste 80%, cu o densitate de aproximativ 409 ppi.

Asta înseamnă că vă veţi bucura de un smartphone ideal pentru utilizare zilnică şi relaxare, cât şi de un telefon de ultimă generaţie.

  • Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Procesor Octa-Core Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G, AMOLED Capacitive touchscreen 6.67", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 108+8+5+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Albastru)

Pe lista de dorinţe puteţi adăuga inclusiv Note 10 Pro, un smartphone care oferă şi mai multe performanţe, la un preţ mult mai mic faţă de alte mărci de telefoane cu proprietăţi similare.

Sistemul de camere este ultraperformant, cu 4 camere principale prevăzute cu funcţii premium de detecţie şi accent chiar şi la cele mai mici detalii, fără a face rabat de la calitate pe partea de procesor, memorie internă şi RAM, care asigură o funcţionare impecabilă, indiferent de circumstanţe. Mai multe detalii despre acest model vă lăsăm să descoperiţi singuri.

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre sugestiile de telefoane Xiaomi pe care merită să le aveţi în vedere şi să le studiaţi îndeaproape. Dacă vă este în continuare dificil să alegeţi un smartphone care să vi se potrivească, vă aşteptăm şi în showroom-ul evoMAG, ca să le descoperiţi în persoană şi să puteţi beneficia de consiliere de specialitate pentru a achiziţiona cel mai bun telefon din 2021.