ROG Phone 3, disponibil de astăzi în România

ROG Phone 3, disponibil de astăzi în România

ROG Phone 3 este un monstru în materie de specificaţii, având un Snapdragon 865 Plus, cu ecran AMOLED de 6,59 inci şi rată de refresh de 144Hz.

Ştiri pe aceeaşi temă

ROG Phone 3 este construit pe baza celei mai puternice platforme mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicaţii mobile 5G avansate şi capabilităţi Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Chipsetul este răcit cu o soluţie GameCool 3 şi este proiectat să livreze performanţe fluide, pentru cea mai bună experienţă de gaming mobil.

ROG Phone 3 dispune de un ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inci şi o acurateţe a culorilor Delta-E < 1. Ecranul are o rată de refresh de până la 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms şi o latenţă la atingere de 25 de milisecunde. ROG Phone 3 a trecut, de asemenea, testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) şi Flicker Reduced.

Având până la 16 GB memorie RAM LPDDR5 şi un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă o performanţă excelentă în majoritatea aplicaţiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral şi o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mişcare, în plus faţă de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor mai multe modalităţi de a controla acţiunea. Software-ul de optimizare a performanţelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului.

ROG Phone 3 este disponibil în magazinele specializate din România la preţul de aproximativ 4999 lei (taxe incluse).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările