Noul OPPO Reno7 Lite 5G este un terminal dedicat creatorilor de conţinut pasionaţi de fotografie, un smartphone ideal pentru a surprinde fiecare moment memorabil din viaţă.

Pentru a le permite utilizatorilor flexibilitate şi a o feri un avantaj importanţa la capitolul fotografie, Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluţie, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP şi o cameră frontală de 16 MP. 

Zonei hardware i sa alătură o serie de funcţii inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait şi Portrait Retouching.

Bokeh Flare Portrait le permite utilizatorilor să surprindă imagini portret cu bokeh de nivel profesional, cu puncte de lumină în fundal, la fel ca o cameră foto de ultimă generaţie.

Selfie HDR, disponibil pe camera frontală, produce selfie-uri clare chiar şi în medii slab luminate sau cu fundal în contralumină. Această funcţie măreşte intervalul dinamic al selfie-urilor realizate în medii retroiluminate, păstrând caracteristicile precise ale feţelor şi ale fundalurilor. Camera frontală detectează automat lumina de fundal şi utilizează un algoritm pentru a suprima lumina puternică atunci când este detectată o faţă iluminată sau un fundal luminos. În urma antrenării algoritmului pe baza unor seturi mari de date de portrete, acesta poate identifica cu precizie subiectul portretului.

Cu noul Reno7 Lite 5G, fiecare moment din viaţa ta va fi păstrat în fotografii şi videoclipuri superbe, indiferent că e vorba de imagini portret, peisaje sau imagini de la evenimente importante.

Reno7 Lite 5G îmbunătăţeşte performanţa 5G cu o autonomie de lungă durată pentru jocuri şi divertisment, datorită includerii unei baterii de 4500mAh şi a încărcării rapide SUPERVOOC de 33 W.

Continuând linia designului ultra-subţire şi elegant al seriei Reno, smartphone-ul Reno7 Lite 5G introduce două culori noi: Rainbow Spectrum şi Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roşu, galben şi verde, şi o bază care conţine un strat de indiu reflectorizant. Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de şase culori ce fac tranziţia pe spatele smartphone-ului.

Superbul display AMOLED de 6,43 inci, cu rezoluţie FullHD+ şi raport margini ecran de 90.08% dispune de autentificare cu amprentă şi certificare Amazon Prime Video HD şi Netflix HD.

Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, 8 GB RAM+ 128 GB stocare. În plus, memoria RAM mare de 8GB a telefonului poate fi extinsă şi mai mult cu o memorie ROM masivă de 5GB alocată temporar cu ajutorul tehnologiei de expansiune RAM de la OPPO, permiţând rularea simultană a mai multor aplicaţii cu mare consum de memorie, mai rapid.

Cu sistemul ColorOS 12 preinstalat, utilizatorii Reno7 Lite 5G pot beneficia de funcţii suplimentare precum Air Gestures, AI System Booster, Quick Startup, Game Focus Mode şi AI Frame Rate Stabilizer, care oferă un divertisment fluid şi captivant.Securitatea şi confidenţialitatea sunt asigurate la nivel de sistem de operare prin ColorOS 12 şi certificate de entităţi terţe precum ISO 27001 şi ePrivacy. 

Alte opţiuni de confidenţialitate includ protecţia notificărilor faţă de priviri, care ascunde notificările detaliate dacă smartphone-ul detectează că altcineva se uită la ecranul telefonului atunci când apar mesajele.

Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau lansarea unui joc video.

Designul rafinat şi unic face ca smartphone-ul să fie nu numai un model de admirat, ci şi un instrument puternic şi util în mâinile tale. Performanţele hardware ridicate, combinate cu sistemul de operare ColorOS 12, super-eficient şi uşor de utilizat, creează o lume de posibilităţi la îndemâna ta.

Noul Reno7 Lite este disponibil în reţelele tuturor partenerilor OPPO din România.