OPPO Reno7 Lite 5G este disponibil în magazinele din România

0
0
OPPO Reno7 Lite 5G. FOTO Adrian Pogângeanu
OPPO Reno7 Lite 5G. FOTO Adrian Pogângeanu

OPPO anunţă că smartphone-ul Reno7 Lite 5G, ce se remarcă prin funcţii de fotografiere a portretelor, este disponibil de astăzi, 2 mai, în reţelele tuturor partenerilor oficiali din România.

Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală  de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP şi o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcţii de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait şi Portrait Retouching. 

Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh de lumină, ca o cameră foto.

OPPO Reno 7 Lite 5G este echipat cu un ecran OLED de 6,43 inci cu rezoluţie 2400x1080p, densitate 409 ppi, foloseşte platforma mobilă Snapdragon 695, 8GB memorie RAM + 128GB de stocare şi rulează Android 11.

Continuând linia designului ultra-subţire al seriei Reno, smartphone-ul Reno7 Lite 5G introduce două culori noi: Rainbow Spectrum şi Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roşu, galben şi verde, şi o bază care conţine un strat de indiu reflectorizant.

Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de şase culori ce fac tranziţia pe spatele smartphone-ului. Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau pornirea unui joc video.

OPPO Reno 7 5G FOTO Adrian Pogîngeanu

OPPO Reno7 5G

OPPO îşi completează gama disponibilă în România şi cu smarthone-ul Reno7 5G, care se remarcă prin configurarea specială a camerei triple şi îmbunătăţirile dedicate portretelor, cum ar fi Modul Portret şi Bokeh Flare Portrait Video. 

Acestuia i se alătură şi cel mai recent model de căşti true wireless OPPO Enco X2, cu sistemul acustic SuperDBEE dezvoltat împreună cu gigantul audio nordic Dynaudio, prin care tehnologia stereo de ultimă generaţie a Dynaudio generează impresionantul sistem acustic SuperDBEE.

OPPO Reno7 Lite 5G este disponibil în România la un preţ de 1799 lei, iar fratele Reno 7 5G împreună cu un ceas OPPO Watch Free la preţul de 2699 lei.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite