Huawei Honor 6 - arma anti-Samsung, LG şi HTC vine din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei Honor 6 e un rival pentru Samsung, HTC şi LG FOTO Pconline.com.cn
Huawei Honor 6 e un rival pentru Samsung, HTC şi LG FOTO Pconline.com.cn

Huawei a lansat un telefon cu care încearcă să se poziţioneze alături de Samsung, HTC şi LG în avangarda smartphone-urilor actuale. Huawei Honor 6 are specificaţii tehnice de top.

Huawei Honor 6 are un ecran de 5 inci Full HD, de la Japan Display, care acoperă 75% din partea din faţă a ecranului şi are margini foarte mici. Spre deosebire de LG G3 nu e 2K, dar e în categoria de top.

La nivelul procesorului, Huawei mizează în continuare pe procesorul Kirin 920 fabricat în casă, care poate fi comparat cu cel octa-core de la Samsung - Exynos. Are patru nuclee Cortex A15 şi patru Cortex A7, care lucrează intercalat. Spre deosebire de Exynos, Kirin 920 are suport pentru LTE şi în testele Antutu are un scor mai mare decât Snapdragon 805.

image

La nivelul sistemului de operare, Huawei Honor 6 are Android 4.4.2 KitKat cu interfaţa Emotion UI 2.3. Telefonul are şi 3 GB de RAM şi capacitate de stocare de 16 sau 32 de GB, ce poate fi extinsă printr-un card microSD.

Camera foto este de 13 megapixeli, cu un senzor de la Sony. Camera frontală are 5 megapixeli. În spate, avem un bliţ dublu ca pe LG G3 sau Samsung Galaxy S5.

Ce nu ştim despre Huawei Honor 6? Dacă va ieşi din Asia şi dacă va fi mai ieftin decât Samsung Galaxy S5 sau HTC One. 

Până acum, cel mai performant telefon al companiei rămânea Huawei Ascend P7, cu care puteţi vedea imagini mai jos. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite