Fotografii neoficiale cu OnePlus 9 Pro. Parteneriat cu Hasselblad? VIDEO

Fotografii neoficiale cu OnePlus 9 Pro. Parteneriat cu Hasselblad? VIDEO

OnePlus 9 Pro. FOTO Dave Lee / Twitter

Dave Lee a publicat pe Twiter şi pe Youtube, imagini cu modelul OnePlus 9 Pro si a prezentat informatii noi despre flagship-ul care urmează să fie lansat luna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

YouTuber-ul Dave Lee (DAVE2D) e mai cunoscut pentru recenziile sale decât pentru informaţiile în premieră despre smartphone-uri, dar exclusivităţile sale anterioare despre terminale smartphone s-au dovedit corecte.
 
OnePlus 9 Pro seamănă cu OnePlus 9, care a apărut în imagini pe surse în decembrie. Pe baza fotografiilor, OnePlus va echipa modelul 9 Pro cu un afişaj de 120 Hz şi rezoluţie QHD. OnePlus 9 Pro va avea şi un ecran curbat. În schimb, fotografiile pe surse cu OnePlus 9 sugerează că va avea un ecran plat.
 
Partea de fotografie e un alt domeniu în care modelul Pro se diferenţiază de OnePlus 9, apare o cameră în plus care poate fi de tip ToF sau una cu focalizare automată cu laser.
 
 
Anterior, Hasselblad a mai colaborat cu Motorola la crearea modulului True Zoom Moto Mod, care se monta pe spatele terminalelor smartphone din seria Moto Z. Va fi interesant să vedem ce va produce parteneriatul dintre OnePlus şi Hasselblad, dar informaţiile confirmă faptul că 9 Pro va suporta un zoom de până la 3,3x.
 
OnePlus 9 Pro va fi lansat în martie alături de OnePlus 9 şi OnePlus 9E.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările