„E aproape aici“: Apple anunţă că iPhone 5 se lansează pe 12 septembrie

„E aproape aici“: Apple anunţă că iPhone 5 se lansează pe 12 septembrie

Invitaţia trimisă de Apple presei pentru evenimentul următor

Apple a anunţat în mod oficial evenimentul de lansare al următorului iPhone. Compania americană a trimis invitaţiile către presă şi parteneri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Păstrând stilul de până acum, unul minimalist şi fără mari detalii, Apple a scris pe invitaţie „It's almost here“, a pus cifra 12, cea a datei, mare în centru. Detaliul interesant al acestei invitaţii este umbra cifrei 12, care este un cinci, sugerând fără echivoc faptul că va fi vorba despre următoarea generaţiei a iPhone-ului.

Deşi este denumit iPhone 5, gadgetul nu este practic al cincilea dispozitiv din serie. iPhone 5 va fi al şaselea şi chiar dacă există o lipsă de logică aparentă, aceasta a fost strategia Apple de câţiva ani încoace.

Apple va organiza evenimentul în Centrul pentru Arte Yerba Buena din San Francisco, locul tradiţional din ultima perioadă al Apple. Evenimentul va începe la ora 10, ora locală. În România evenimentul va începe practic la ora 20.

Detaliile despre noul telefon nu au fost atât de multe ca în anii trecuţi, când angajaţii Apple chiar au reuşit să piardă prototipuri prin baruri. De data aceasta, designul a fost ghicit de către unii graficieni care au făcut imagini 3D cu telefonul, realizate după carcase descoperite pe surse. Gadgetul va avea un ecran mai mare, de 4 inci, un conector al încărcătorului mai mic şi poate viteze de internet de tip 4G/LTE.

La nivel software schimbările vor fi şi ele majore, iPhone 5 urmând să treacă la următoarea generaţie a sistemului de operare iOS 6. Acesta va avea o mai mare integrare cu Facebook şi probabil nu va conţine aplicaţia de YouTube, parte a conflictului cu Google şi Android. 

Una dintre carcasele apărute pe surse care au indicat spre designul telefonului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările