SSD-urile ADATA şi XPG M.2 sunt compatibile cu PS5

SSD-urile ADATA şi XPG M.2 sunt compatibile cu PS5

SSD XPG GAMMIX S70 BLADE.

ADATA Technology, producător de module DRAM, produse NAND Flash şi accesorii mobile, anunţă faptul că două din SSD-urile din portofoliul său sunt complet compatibile cu consolele de gaming PS5.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acestea includ XPG S70 BLADE şi noul ADATA LEGEND 840. Compatibilitatea SSD-urilor a fost confirmată de ADATA în timpul testelor recente efectuate la unităţile sale de cercetare.

Cu performanţe ridicate, radiatoare care oferă răcire termică eficientă şi capacităţi de până la 2 TB, cele două SSD-uri sunt opţiuni potrivite pentru utilizatorii PS5, fie pentru suplimentarea spaţiului de stocare, fie ca o modalitate accesibilă de a înlocui un SSD cu probleme. 

Ambele SSD-uri oferă utilizatorilor PS5 opţiuni diferite în ceea ce priveşte preţul, performanţa şi capacităţile, pentru a satisface nevoile şi preferinţele individuale.

XPG GAMMIX S70 BLADE M.2 2280

Cu cea mai recentă interfaţă PCIe Gen4, SSD-ul GAMMIX S70 BLADE M.2 2280 ajută utilizatorii să domine câmpul de luptă cu performanţe de citire/scriere de până la 7400/6800/MBps (Aflaţi mai multe despre compatibilitatea PS5 aici). Cu un radiator robust din aluminiu, rezistent la temperaturi înalte, GAMMIX S70 BLADE elimină eficient căldura, reducând temperaturile cu până la 20%. 

ADATA LEGEND 840 M.2 2280

LEGEND 840 este unul dintre cele mai nou SSD-uri anunţate de ADATA. Utilizează PCIe Gen4 x4 şi NVMe 1.4 pentru a oferi viteze de citire/scriere de până la 5000/4500 MBps, pentru o încărcare fără întreruperi a jocurilor. LEGEND 840 este, de asemenea, echipat cu SLC caching şi tehnologie HMB (Host Memory Buffer).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările