Sony anunţă ce televizoare sunt ”Ready for PlayStation 5”

Sony anunţă ce televizoare sunt ”Ready for PlayStation 5”

Sony a anunţat două televizoare, parte a actualei serii BRAVIA, care sunt oficial ”Ready for PlayStation 5”, încercând să facă mai clar consumatorilor ce fel de televizor vei avea nevoie pentru a te bucura de noua consolă la capacităţile sale maxime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele televizoare compatibile cu PlayStation 5 de la Sony sunt modelele XH90 4K HDR Full Array LED şi ZH8 8K HDR Full Array LED. XH90 afişează imagini de gameplay cu o rezoluţie de până la 4K la 120 de cadre pe secundă cu lag foarte scăzut de doar 7.2ms.

Modelul ZH8 este capabil să afişeze imagini extrem de detaliate la rezoluţie 8K, oferind totodată şi imagini ale gameplay-ului de rezoluţie 4K, la o rată de cadre foarte fluidă de 120 de cadre pe secundă (FPS) (specificaţiile suportate variază în funcţie de jocul compatibil PS5). Ambele televizoare vor oferi experienţe de gaming extrem de fluide, alături de consola PS5.

„Perfect pentru PlayStation 5” înseamnă şi că modelele de televizoare dispun şi de funcţia Game Mode a BRAVIA, care le permite utilizatorilor să experimenteze jocuri pe consola PS5 în mod automat, cu latenţă scăzută. Datorită BRAVIA Game Mode, utilizatorii pot folosi controllerul wireless DualSense pentru a controla atât televizorul, cât şi consola PS5 simultan, dar şi telecomanda pentru a controla PS5 în mod rapid şi fluid.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: