Samsung AddWash, în România: maşina de spălat în care adaugi haine oricând

Samsung AddWash, în România: maşina de spălat în care adaugi haine oricând

Samsung AddWash, maşina care îţi permite să pui haine şi după începerea ciclului.

Samsung anunţă disponibilitatea în România a maşini de spălat WW8500 AddWash, care permite adăugarea hainelor chiar şi după începerea ciclului de spălare.

Samsung WW8500 AddWash dispune de o uşă suplimentară, care poate fi deschisă în orice moment al ciclului de spălare şi permite adăugarea altor haine sau chiar de extra detergent şi balsam. Compania susţine, citând un studiu derulat în Europa, că aproximativ 90% din utilizatori au declarat că îşi amintesc că ar fi trebuit să spele şi alte articole vestimentare după ce maşina de spălat începuse deja programul de spălare. De aici a venit proiectul AddWash.

În noua maşină de spălat, pot fi adăugate haine oricând, datorită uşii superioare care nu permite scurgerea apei în exterior. La o simplă apăsare a butonului de pauză, uşa secundară Add Door se deschide şi permite adăugarea articolelor vestimentare suplimentare, precum pulovere, prosoape sau chiar pantaloni. În plus, maşina de spălat dispune de funcţii de siguranţă, cum ar fi blocarea uşii, pentru a-i împiedica pe cei mici să o deschidă accidental. Uşa suplimentară se deschide doar în momentul în care tamburul s-a oprit complet din rotaţie, iar temperatura din interiorul maşinii este mai mică de 50 de grade Celsius, pentru a preveni accidentele casnice.

Desigur, maşina de spălat AddWash poate fi controlată de pe smartphone, funcţiile smart fiind disponibile pe sistemele de operare Android şi iOS. Astfel, utilizatorii pot stabili începerea unui nou ciclu de spălare chiar dacă nu sunt acasă şi îl pot monitoriza de la distanţă. În plus, maşina de spălat trimite diverse notificări pe smartphone-uri înainte de începerea unei noi etape din ciclul de spălare (clătire, stoarcere), în cazul în care aceştia vor dori să adauge, spre sfârşit, haine din ţesături delicate.

Printre aceste tehnologii, AddWash mai dispune de Eco Bubble, care face posibilă o curăţare puternică, chiar şi la temperaturi scăzute. Detergentul se transformă în spumă, astfel încât pătrunde rapid prin material şi elimină cu uşurinţă murdăria, în acelaşi timp protejând ţesăturile şi economisind energie. Poate termina un ciclu de spălare (cu o încărcare de maximum 5 kg) în mai puţin de o oră, datorită funcţiei Super Speed. Această funcţie utilizează Speed Spray pentru a clăti mai eficient hainele şi accelerează ciclul de rotire pentru a termina programul mai rapid.Samsung AddWash este disponibilă în magazinele partenerilor în nuanţele alb şi inox, cu capacitate de spălare între 7 şi 12 kg.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările