Telefoanele momentului, analizate la Adevărul Live: care e cel mai bun model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele patru modele de la HTC, LG, Samsung, respectiv Huawei pentru 2016.
Cele patru modele de la HTC, LG, Samsung, respectiv Huawei pentru 2016.

Adevărul Live de săptămâna aceasta a fost despre telefoane. Am analizat cele mai bune modele din 2016 şi de ce ar merita preţurile de câteva sute de euro.

Smartphone-ul aşa cum există în prezent a apărut în urmă cu aproape un deceniu, când Apple lansa primul iPhone. Între timp, Samsung, Huawei, LG şi chiar HTC au încercat să ţină pasul cu ceea ce americani fac. Mai nou, în ultimii doi-trei ani, companiile din China au început să ofere telefoane tot mai bune la preţuri sub cele practicate de vechii jucători. Totuşi, la Adevărul Live, de la ora 15.00, am analizat cele mai populare modele şi cele cu cea mai mare distribuţie la nivel global.

LG G5, Samsung Galaxy S7, HTC 10 şi Huawei P9 sunt cele care au atras atenţia în prima jumătate a anului. Urmează iPhone 7 în toamnă, iar până atunci va mai avea şi Samsung un Galaxy Note 6. În ordinea enumeraţiei, LG propune un design modular şi o cameră cu unghi larg de cuprindere, Samsung are un smartphone premium cu cea mai bună cameră şi rezistenţă la apă, HTC a luat tot ce-a învăţat şi ce i-a fost criticat în ultimii ani şi a livrat un telefon interesant, iar Huawei a început un parteneriat cu Leica pentru o cameră foto mai bună pe telefon.

Vlad Andriescu, redactor-şef start-up.ro, Octavian Palade, redactor-şef Playtech, şi cu mine, Răzvan Băltăreţu, am discutat, analizat, criticat şi lăudat aceste telefoane. La final am rămas cu un model pe care l-am recomanda.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite