Până pe data de 1 august, HUAWEI MateBook D15 cu procesor Intel Core i3 va fi disponibil la preţul promoţional de 2.299 lei, pe www.huaweistore.ro.
 
Astăzi vrei să ieşi, dar trebuie să şi munceşti. Le împaci pe ambele în cafeneaua preferată unde lucrezi pe HUAWEI MateBook D15, care vine însoţit de un încărcător portabil, multifuncţional USB-C de 65W şi un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile şi tabletele Huawei echipate cu un port USB-C. De asemenea, oferă protecţie la supraîncălzire, oprind automat procesul de încărcare odată ce temperatura trece pragul de siguranţă.
 
În ziua următoare lucrezi de acasă. HUAWEI MateBook D15 îţi oferă o experienţă fără cusur în ceea ce priveşte munca pe multe platforme multiple, permiţând utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran.
 
Cel mai recent HUAWEI MateBook D Series introduce un nou set de Huawei Share. Noile caracteristici permit unui HUAWEI MateBook şi unui smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, în care utilizatorii pot trage fişiere de la o interfaţă de utilizator la cealaltă pentru a transfera fişiere şi pot vizualiza conţinutul salvat în smartphone direct pe laptop.
 
 
Laptopul are un ecran FullView de 15,6 inci cu un raport de aspect 16:9 şi rezoluţie Full-HD (1920 x 1080), care lasă fiecare imagine să fie văzută în detaliu, clară.
 
Notebook-ul vine echipat cu memorie de 8 GB şi are suficientă putere pentru a gestiona majoritatea aplicaţiilor existente. În plus, unitatea SSD
 
(SSD) din noul HUAWEI MateBook D15 este conectată la placa principală prin intermediul interfeţei PCIe de mare viteză.
 
Şi dacă vrei să mergi în natură, MateBook D15 se mulează perfect, fiind unul dintre cele mai mici şi mai uşoare laptopuri de 15,6 inci din aceeaşi categorie de preţ, oferind o experienţă de vizionare superioară cu un nivel de portabilitate ridicat.
 
MateBook D15 are o grosime de doar 5,3 mm şi trei cadre ultra-subţiri ce încadrează afişajul oferind, astfel, un raport ecran-corp de 87%.
 
Dacă ţie teamă de accidente ar trebui să ştii că laptopul Huawei este echipat cu senzorul G, care protejează datele salvate pe hard disk în caz de cădere.
 
HUAWEI MateBook D15 face parte din seria HUAWEI MateBook D, alături de HUAWEI MateBook D14. Notebook-urile au fost proiectate ţinându-se cont de nevoile tinerilor, având upgrade-uri nu doar în ceea ce priveşte procesoarele de bază, în cazul generaţiei de procesoare a 11-a, ci şi în ceea ce priveşte procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noul grafic Intel® care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu uşurinţă.
 
 
Dacă vrei un laptop şi mai mic fără compromisuri în privinţa performanţei, cel mai nou laptop de la Huawei, MateBook 13, vine echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U. HUAWEI MateBook 13 se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovaţie, design elegant, portabilitate şi performanţe tehnice. Noul laptop este disponibil la preţul de 2.999 lei pe www.huaweistore.ro, până pe data de 1 august.