Perpetoo, primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România - Cum poţi câştiga bani şi când se lansează

Perpetoo, primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România - Cum poţi câştiga bani şi când se lansează

Perpetoo este conceput ca un serviciu care se adresează utilizatorilor activi, care îşi doresc să conducă o maşină atunci când vor să plece în concediu, când se deplasează în interes de serviciu într-o altă localitate sau când maşina lor se află în reparaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în Bucureşti şi în alte 3 oraşe mari din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

În prima etapă, imediat după lansare, proprietarii de maşini care vor să îşi listeze maşina pe platformă, o vor putea face pe www.perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil şi pentru cei care vor să închirieze maşini.

Proprietarii de maşini care vor dori să îşi pună la dispoziţie vehiculul pentru închiriere, o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiţii: maşina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vignetă valabilă şi să fie echipată corespunzător (roţi de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Potrivit reprezentanţilor Perpetoo, utilizatorii care îşi vor pune la dispoziţie maşina, ar putea câştiga lunar între 1.000 şi 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcţie de modelul maşinii şi de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili preţul de închiriere.

Mai mult, aceştia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii maşinii, oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqa şi Renomia.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat de doi antreprenori români, unul din aceştia fiind Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis Vacanţe de Vis.

Reprezentanţii Perpetoo estimează că, în primul an de activitate, peste 3.000 de proprietari îşi vor pune la dispoziţie prin intermediul platformei o maşină sau chiar mai multe, iar, în ceea ce priveşte numărul închirierilor, acesta va depăşi 25.000.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: