Lime, serviciul de sharing de trotinete electrice, vine la Bucureşti

0
0
FOTO via Getty Images AsiaPac
FOTO via Getty Images AsiaPac

Evaluat la 2 miliarde de dolari, cunoscutul serviciu de închiriere a trotinetelor electrice se va lansa curând şi în capitala ţării noastre.

Lime este o companie care permite închirierea maşinilor, scuterelor şi trotinetelor electrice cu ajutorul unei aplicaţii. Lime a avut începuturile în Statele Unite şi s-a extins ulterior la nivel global.

Serviciul de închirere a trotinetelor urmează să vină şi în România, notează cei de la start-up.ro. Aceştia au descoperit şi că Bucureştiul este deja mapat, iar utilizatorii aplicaţiei pot vedea care va fi zona în care vor putea găsi trotinetele electrice (foto jos).

Aplicaţia Lime arată că preţul trotinetelor va fi de 3 lei, pentru deblocare şi 70 de bani pentru fiecare minut în care acestea sunt utilizate. Plata se face exclusiv prin aplicaţie.

Nu doar compania americană doreşte să integreze acest serviciu în România, ci şi Flow, un start-up românesc, care va pune 1000 de trotinete electrice la dispoziţia persoanelor din Bucureşti şi Cluj.

Tarifele Flow vor fi aparent puţin mai scăzute, deblocarea fiind taxată cu 2 lei, în timp ce un minut pe trotinetă va costa 20 de bani. De asemenea, compania vrea să implementeze un abonament lunar, care ar costa în jur de 50 de euro şi le-ar oferi clienţilor acces nelimitat la trotinetele Flow.

Lime zona acoperita
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri