Canon anunţă 6D Mark II, camera DSLR pentru profesionişti şi entuziaşti

Canon
anunţă 6D Mark II, camera DSLR pentru profesionişti şi entuziaşti

Canon 6D Mark II cu grip şi bliţ.

Camerele full frame sunt preferate de profesionişti, iar cei care sunt deja acolo sau încearcă să facă pasul, Canon a lansat 6D Mark II la aproape patru ani după ultimul model.

Ştiri pe aceeaşi temă

Canon 6D Mark II are un senzor full frame CMOS de 26,2 megapixeli cu cel mai nou procesor de imagine: Digic 7 şi dispune de un sistem de focalizare cu 45 de puncte susţinute prin tehnologia dual pixel. Pe scurt, focalizează rapid. Totodată, valoarea ISO poate urca până la 40.000 şi extins până la 102.400. Noua cameră are şi o capacitate de fotografie în rafală de 6,5 cadre pe secundă.

Mai interesant e că 6D Mark II e prima cameră Canon cu stabilizare pe cinci axe, după cum ne-a obişnuit sistemul mirrorless (Olympus, de exemplu) în ultimii ani. Are şi un ecran tactil LCD, rabatabil. Dispune de WiFi şi Bluetooth pentru conectivitate şi modul GPS încorporat. Conform Canon, este pentru cei care îşi doresc mereu imagini de cea mai înaltă calitate, pentru a putea da viaţă poveştilor lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: