BenQ aduce în România un nou monitor profesional de 34 de inci în format ultrawide

BenQ aduce în România un nou monitor profesional de 34 de inci în format ultrawide

Echipat cu tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR, monitorul asigură o acurateţe perfectă a culorilor încă de la livrare, alături de un design atractiv ce a obţinut mai multe premii, ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Folosind un panou panoramic de 34 de inci cu ramă subţire, noul monitor PD3420Q de la BenQ oferă rezoluţie WQHD 3440x1440 cu suport VESA DisplayHDR 40 în format ultrawide 21:9, asigurând în acest fel cu 33% mai mult spaţiu pe orizontală pentru panourile cu instrumente şi căsuţele de dialog, alături de o densitate a pixelilor mai mare.

Formatul ultrawide este potrivit atât pentru multitasking, cât şi pentru redarea a două imagini alăturate, dar fără dezavantajele pe care le implică întreruperile cauzate de rame şi fără a ocupa la fel de mult spaţiu pe birou precum o configuraţie cu dual-monitor.

Imaginile redate de PD3420Q sunt colorate perfect, mulţumită tehnologiei AQCOLOR, ce produce 1.07 miliarde culori pe 10bit. Astfel se acoperă în proporţie de 100% spectrul sRGB şi respectiv 98% spectrul DCI-P3.

Fiecare unitate PD3420Q este calibrată individual din fabrică, dispune de certificări Pantone şi CalMAN, suportă ICCSync pentru profile ICC, precum şi HDR10. Activitatea de design pe acest monitor este acompaniată de funcţii inteligente profesionale, specializate inclusiv pentru animaţii, Darkroom, DualView şi M-Book. Monitorul vine şi cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi USB-C multiple.

Ecranul este prevăzut cu soluţii complete de protejare a ochilor, ce includ filtru de lumină albastră, tehnologie Flicker-free şi o suprafaţă mată. Toate acestea contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare şi creaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: