Apple anunţă un eveniment special pe 20 aprilie, la care ar urma să fie lansate noile tablete iPad Pro

Apple anunţă un eveniment special pe 20 aprilie, la care ar urma să fie lansate noile tablete iPad Pro

Apple a anunţat, marţi, că va organiza un eveniment special pe 20 aprilie, iar aşteptările sunt ca gigantul tehnologiei să lanseze noi modele de tablete iPad Pro şi alte produse, înainte conferinţei anuale a dezvoltatorilor din luna iunie, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitaţia trimisă de Apple presei nu spune prea multe, ci numai ”Spring Loaded”.

Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul companiei, de la campusul său din Cupertino, California.

Anterior, asistentul virtual Siri, care de obicei îi trimite pe fanii curioşi ai Apple care întreabă despre produsele noi ale companiei şi evenimentele viitoare pe site-ul companiei, a dezvăluit prematur planul producătorului de iPhone-uri de a organiza un eveniment marţea viitoare.

Întrebat de reporteri despre viitorul eveniment al Apple, Siri a răspuns afişând mesajul: Evenimentul special va avea loc marţi, 20 aprilie, la Apple Park din Cupertino, California. Puteţi obţine toate detaliile pe Apple.com”.

Apple lansează de obicei noi dispozitive în luna marie, înainte de lansarea celei mai recente versiuni a softului iOS, la conferinţa sa anuală a dezvoltatorilor din vară.

Cunoscută pentru evenimentele de amploare, cu sute de jurnalişti prezenşi în campusul său, Apple a trecut la evenimente online de anul trecut, din cauza pandemiei de Covid-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările