Acer anunţă laptopurile Swift 3 OLED, Spin 3 şi Spin 5 cu procesoare Intel Core H - 12 gen şi Windows 11

Acer
anunţă laptopurile Swift 3 OLED, Spin 3 şi Spin 5 cu procesoare Intel Core H - 12 gen şi Windows 11

Laptop Acer Swift 3 OLED.

Acer a prezentat o suită de noi laptopuri din gamele sale populare de laptopuri Swift şi Spin, toate dotate cu procesoare Intel Core din a 12-a generaţie şi Windows 11.

Ştiri pe aceeaşi temă

Swift 3 OLED combină un ecran frumos cu performanţa pentru profesioniştii aflaţi în mişcare, în timp ce Spin 5 şi Spin 3 sunt concepute pentru profesioniştii care au nevoie de un laptop portabil, cu funcţionalitate multiplă.

Noul laptop Acer Swift 3 OLED (SF314-71) este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core H din generaţia a 12-a, cu grafică Intel Iris Xe, SSD-uri PCIe Gen4 şi până la 16 GB de memorie LPDDR5, oferind performanţă pentru munca axată pe creaţie şi jocuri. 

Laptopul a fost verificat de Intel Evo ca îndeplinind obiective cheie de experienţă, cum ar fi pornirea instantanee din starea de repaus şi oferind 10 ore de autonomie a bateriei în condiţii reale. În situaţii dificile, o încărcare de 30 de minute asigură peste 4 ore de baterie.

Swift 3 OLED dispune de un ecran OLED de 14 inci format 16:10 WQXGA+ (2,8k) cu un raport ecran/şasiu de 92%, certificat VESA DisplayHDR True Black 500. Afişajul oferă imagini realiste şi suportă 100% din gama de culori DCI-P3. Laptopul are un şasiu metalic din aluminiu cu o grosime de 17,9 mm, cântăreşte doar 1,4 kg şi dispune de un touchpad OceanGlass realizat din deşeuri de plastic provenite din oceane, care oferă o senzaţie tactilă asemănătoare cu cea a sticlei.

Swift 3 OLED este dotat cu Intel Wi-Fi 6E pentru o conectivitate rapidă. Camera sa web FHD MIPI utilizează tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR), în timp ce tehnologia Acer PurifiedVoice cu AI Noise Reduction asigură că vocea utilizatorului se aude clar şi tare. Tastatura sa cu iluminare LED are un design cu aerisire care expulzează cu 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard.

Acer Spin 5 (SP514-51N) este un notebook convertibil uşor (1,3 kg) şi ultra-subţire (16,9 mm), cu un ecran tactil WQXGA (2560 x 1600) de 14 inchi şi format 16:10, cu certificare TÜV pentru lumină albastră redusă şi un raport ecran/şasiu de 88%. Designul balamalei de 360 de grade a noului Spin 5, cu rulmenţi concepuţi special, permite tranziţii uşoare între diverse moduri de utilizare: laptop, stand, cort sau modul tabletă, fiind astfel pregătit pentru orice sarcină.

Acer Spin 5 este un laptop verificat de Intel Evo şi dispune de un procesor Intel Core i7 din a 12-a generaţie şi de grafică Intel Iris Xe pentru a accelera nevoile de editare. Acesta este dotat cu până la 16 GB de memorie LPDDR5 şi 1 TB de stocare pe SSD PCIe Gen 4. Killer Wi-Fi 6E AX1675i înseamnă conectivitate mai rapidă la reţele, iar cele două porturi USB Type-C cu Thunderbolt 4 asigură transferul rapid de date şi livrarea rapidă a energiei.

Sistemul de răcire TwinAir al modelului Spin 5 este proiectat cu arhitectura Acer Vortex Flow, care creşte performanţa cu până la 75%. Conductele de căldură double, din cupru D6, ajută la menţinerea unei temperaturi optime. Stylusul reîncărcabil Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES 2.0 oferă o precizie proiectată cu 4.096 de niveluri de presiune. Spin 5 dispune, de asemenea, de tehnologia Acer PurifedVoice de reducere a zgomotului îmbunătăţită prin AI şi de DTS Audio pentru a asigura o calitate audio de înaltă calitate în apelurile video.

Acer Spin 3 (SP314-55/N) este un laptop 2-în-1 cu ecran tactil FHD de 14 inchi, care vine cu un pen Acer Active Stylus pentru a desena şi a scrie. Este alimentat de procesoare Intel Core din a 12-a generaţie, grafică Intel Iris Xe şi SSD-uri PCIe, şi poate fi încărcat pentru 4 ore de utilizare în doar 30 de minute.

Acer Spin 3 are margini înguste care oferă un raport ecran/şasiu de 86% şi se roteşte la 360 de grade, ceea ce face ca trecerea de la citit, la luare de notiţe sau la partajarea muncii să se poată face fără efort. Laptopul oferă conectivitate rapidă cu Wi-Fi 6 şi porturi duale USB Type-C cu Thunderbolt 4 pentru a asigura transferul rapid de date, precum şi încărcarea rapidă. Spin 3 dispune de o cameră HD cu tehnologia TNR de la Acer şi este dotat cu Acer PurifedVoice şi reducerea zgomotului îmbunătăţită cu AI.

Preţuri şi disponibilitate

Laptopul Acer Swift 3 OLED (SF314-71) va fi disponibil în EMEA din luna iulie 2022, la preţuri începând de la 999 euro.

Laptopul convertibil Acer Spin 5 (SP514-51N) va fi disponibil în EMEA din luna iulie 2022, la preţuri începând de la 1.399 euro.

Laptopul convertibil Acer Spin 3 (SP314-55/N) va fi disponibil în EMEA din luna iunie 2022, la preţuri începând cu 999 euro.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările