CES 2013 Patru tablete cu „experienţe similare ca ale concurenţei“, dar la un preţ modic de la Archos

CES 2013 Patru tablete cu „experienţe similare ca ale concurenţei“,
dar la un preţ modic de la Archos

Archos Titanium se recomandă ca o linie de tablete identice ca specificaţii cu cele ale concurenţei, dar la preţuri competitive FOTO Flash Gsm

Producătorul francez Archos a lansat noi tablete la Târgul de tehnologie din Las Vegas, CES 2013. Tabletele numite Titanium sunt destinate celor care nu doresc să plătească foarte mult pentru un astfel de gadget.

Ştiri pe aceeaşi temă

Linia Titanium se vrea una premium, tabletele având ecrane HD IPS, procesoare dual core care lucrează la o frecvenţâă de 1,6 Ghz, un procesor grafic quad core şi au Android 4.1 Jelly Bean.

Dimensiunile pregătite de către Archos variază de la 7 la 10,1 inci.

Archos 70 Titanium are 7 inci, va costa 119 euro, iar Archos o descrie ca „tableta care oferă la fel de multe ca şi cele ale concurenţei, cum ar fi Amazon, dar la un preţ mai bun“.

Archos 80 Titanium are 8 inci are un preţ de 169 de euro şi a fost creată, din nou citând Archos, „pentru a oferi o experienţă similară cu iPad Mini, dar doar la o parte din preţ“.

Archos 101 Titanium are 10,1 inci şi costă 200 de euro şi este prezentată de producător drept „opţiunea cu 30% mai ieftină decât competiţia, dar cu caracteristici comparabile“.

Archos 97 Titanium are 9,7 inci şi are o rezoluţie de 2.048x1536, la un preţ de 250 de euro. Aceasta se vrea o alternativă la iPad, dar la jumătate de preţ.

Efectiv, ceea ce Archos a lansat la CES 2013, a fost prezentat ca o copie a concurenţei, dar la un preţ mai competitiv.

În România , Archos vinde câteva tablete, printre care modelul Archos Internet 80, cu Android 3.2 şi ecran de 8 inci, la aproximativ 1.100 lei şi Archos Internet 70IT cu Android 2.2, la 1.000 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările