Fashion Days, creştere uriaşă de Black Friday, cu aproape 50% mai mult faţă de anul precedent

Fashion Days, creştere uriaşă de Black Friday, cu aproape 50% mai mult faţă de anul precedent

Captura via Fashion Days

Estimările spun că site-ul va înregistra comenzi în valoare de aproape 70 de milioane de lei până la finalul Black Friday, iar valoarea medie a coşului de cumpărături a atins suma de 460 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai mare eveniment de sale al anului la Fashion Days, Black Friday, a început miercuri dimineaţă şi se va încheia diseară, la finalul zilei de 15 noiembrie, cu o valoare a comenzilor de aproximativ 70 de milioane de lei, o creştere de aproape 50% faţă de anul precedent.

Promisiunea livrărilor rapide către clienţi este motivul pentru care evenimentul a început încă de miercuri, iar rezultatele confirmă succesul deciziei: aproape 120.000 de produse au fost deja expediate către destinatari până în seara zilei de joi, 14 noiembrie, în grafic cu planificarea realizată de către Fashion Days.

Numărul de comenzi estimat până la finalul zilei şi, implicit, al campaniei de Black Friday este de 150.000, iar preţul mediu al unui produs achiziţionat ajunge la 225 lei, o creştere remarcabilă în ultimii 2 ani, cu aproape 100 de lei/produs, ceea ce confirmă interesul clienţilor pentru produse de calitate la un deal bun.

Valoarea coşului mediu de cumpărături se menţine, pe parcursul evenimentului, la 460 lei, iar categoriile de produse cele mai achiziţionate rămân cizmele şi pantofii sport pentru femei, urmate de genţi şi pantofi sport pentru bărbaţi. Gecile de iarnă au fost, de asemenea, unele dintre cele mai căutate produse pe parcursul întregului eveniment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: