„Zilele Zalăului” blochează centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din Zalău sau cei care vor dori să tranziteze trebuie să ştie că începând din această dimineaţă, de la ora 9.00, va fi oprită circulaţia pe mai multe străzi din municipiu. Restricţiile rutiere sunt valabile până luni dimineaţa.

Dubla sărbătoare din acest weekend din Zalău – Festivalulu Roman şi Zilele Cetăţii – va da multă bătaie de cap şoferilor care vor trebui să treacă prin centrul oraşului. Potrivit celor declarate de primarul Radu Căpîlnaşiu, încă din această dimineaţă, de la ora 9.00, vor fi blocate străzile Horea şi 9 Mai (în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi a Prefecturii).

„Vineri, începând cu ora 16.00 şi până luni dimineaţa, la ora 5.00, va fi oprită circulaţia pe tronsonul Silvania – Perla, iar sâmbătă, între orele 9.00 – 11.00, se va circula pe o singură bandă pe E81, pe o porţiune de  aproximativ 200 de metri, în zona Parcului Brădet (unde vor avea loc demonstraţiile dacilor şi romanilor din Terra Dacica Aeterna)”, explică primarul Radu Căpîlnaşiu.

Şoferii au ca variante de ocolire străzile Florilor (fostă Andrei Şaguna), Gheorghe Lazăr, Parcului şi George Coşbuc. Din păcate, drumul în aceste zone arată jalnic din cauza lucrărilor la sistemele de apă şi canalizare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite