VIDEO Surpriza uriaşă pregătită de profesori pentru absolvenţii unui liceu din România. Ce mesaje le-au transmis vedetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebrităţile au transmis un mesaj absolvenţilor de la Jibou FOTO Captură Video
Celebrităţile au transmis un mesaj absolvenţilor de la Jibou FOTO Captură Video

Artişti, oameni de radio şi TV, sportivi sau magistraţi, cu toţii nume sonore în România, au acceptat să se alăture demersului cadrelor didactice.

Pentru a compensa lipsa tradiţionalei festivităţi de absolvire, profesorii de la Liceul Teoretic "Ion Agârbiceanu" din Jibou au pregătit o supriză inedită elevilor de clasa a XII-a care şi-au luat, în aceste zile, rămas bun de la o importantă etapă a vieţii lor: anii de liceu.

Artişti, oameni de radio şi TV, sportivi sau magistraţi, cu toţii nume sonore în România, alături de primar, directorul unităţii de învăţământ şi diriginţii celor patru clase a XII-a din acest an au accepta provocarea lansată de profesoara Victoria Neagotă, şi au readus speranţa în sufletele absolvenţilor şi zâmbetele pe buze. "În urma situaţiei pandemice cu care ne-am confruntat, absolvenţii de anul acesta nu s-au putut bucura de momentele deosebite reprezentate de ceremonia de festivitate, respectiv banchetul de final de liceu. Pentru a le ridica moralul şi a-i încuraja să-şi urmeze visurile, profesorii Liceului Teoretic Ion Agârbiceanu” au adresat o rugăminte mai multor artişti şi profesionişti din diverse domenii de a realiza un scurt material video cu o încurajare personalizată pentru absolvenţii din Jibou", au transmis reprezentanţii Liceului.

Judecătorul Dana Gârbovan, de la Curtea de Apel Cluj, şi absolventă a Liceului Agârbiceanu, soliştii Călin Goia de la Voltaj şi Tudor Ionescu de la Fly Project, vloggerul Mircea Bravo, actorii Pavel Bartoş şi Olimpia Melinte, vedetele TV Mihai Morar, Andreea Esca, Cătălin Măruţă, fotbalistul Mario Camora şi rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Daniel David le-au transmis liceenilor jibouani mesaje de încurajare, gânduri de bine şi urări de succes pentru viitor. Toate aceste încurajări personalizate au stat la baza unui material video care i-a emoţionat nu doar pe absolvenţi, ci şi pe părinţii acestora.

Vă mai recomandăm:

Festivitate pe timp de pandemie. Ce surpriză au pregătit profesorii unui liceu pentru absolvenţii clasei a XII-a

FOTO VIDEO Cum se desfăşoară orele de pregătire pentru examenele naţionale. „Fiecare elev stă la şcoală trei ore“

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite