VIDEO Smokie în concert la Zalău. Cei 40 de ani de activitate a trupei şi-au spus cuvântul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smokie la Zalău
Smokie la Zalău

Profesionişti desăvârşiţi, cu respect faţă de publicul lor şi cu o prestaţie artistică impecabilă. Aşa s-au prezentat duminică seara, în faţa publicului zălăuan, membrii trupei britanice Smokie, invitaţi să cânte la Zilele Zalăului.

Un show magnific, care a avut toate ingredientele necesare unui eveniment memorabil: artişti de excepţie, condiţii tehnice adecvate şi un public fantastic. Cam aşa ar putea fi descris concertul susţinut duminică seara, la Zalău, de trupa Smokie, invitată să cânte la sărbătoarea oraşului. Britanicii au urcat pe scenă puţin după ora 22.00 şi au încins atmosfera mai bine de o oră cu hiturile lor nemuritoare: Don't Play Your Rock 'N' Roll to Me, Wild, Wild Angels, I'll Meet You at Midnight şi multe altele. Miile de spectatori care au format o mulţime compactă pe platoul din faţa Prefecturii, pe Bulevardul Mihai Viteazul şi pe străduţele adiacente au cântat alături de Smokie cu toate că majoritatea nu se născuse atunci când trupa a început să cânte şi să îţi lanseze primele hituri. După cum a anunţat în cadrul concertului Terry Utley, basistul trupei, se întâmpla în urmă cu exact 40 de ani, trupa aniversând anul acesta patru decenii de activitate neîntreruptă.


NU putea lipsi din playlist-ul de la Zalău cea mai cunoscută piesă a britanicilor, ”Living Next Door to Alice”, dar pentru a o asculta, zălăuanii i-au rechemat pe scenă pe artiştii care anunţaseră deja finalul concertului. Au revenit, în aplauzele spectatorilor, cu hitul ”Have You Ever Seen the Rain”, urmat de mereu fără răspuns cântec ”Living Next Door to Alice” (Who the F**k Is Alice).

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite