UPDATE Bătaie între poliţişti, după petrecerea de bilanţ. Victima a ajuns desfigurată la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti (Onica - stânga şi Gaidoş - dreapta) sunt colegi la Poliţia Şimleu FOTO Colaj Facebook
Cei doi poliţişti (Onica - stânga şi Gaidoş - dreapta) sunt colegi la Poliţia Şimleu FOTO Colaj Facebook

La plecarea de la petrecerea prilejuită de bilanţul anual al poliţiştilor, între cei doi agenţi a izbucnit un conflict spontan.

UPDATE ORA 14.40 Despre Mircea Gaidoş, agentul de poliţie bătut de colegul său de serviciu, Aurel Ştirb, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, susţine că a fost cercetat disciplinar de mai multe ori, pentru probleme de comportament. Ambii poliţişti implicaţi în incident lucrează în Poliţie din 2012, agresorul fiind transferat la IPJ Sălaj în urmă cu doar o lună, după mai mulţi ani lucraţi la IPJ Ilfov.

"La scurt timp după producerea incidentului, am trimis la faţa locului o echipă de cercetare, inclusiv pe şeful Serviciului Judiciar. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a preluat cauza. În paralel cu ancheta procurorilor, facem şi noi o cercetare. În funcţie de concluziile procurorilor, agentul agresor ar putea fi pus la dispoziţie", ne-a declarat şeful IPJ Sălaj.

UPDATE ORA 13.00 La această oră, poliţistul agresor este audiat de către procurori, ca vor să afle motivul pentru care şi-a bătut măr colegul. Între timp, victima a fost transportată la o clinică din Cluj-Napoca.


Mircea Gaidoş, 29 de ani, un poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, a fost snopit în bătaie de un coleg marţi noaptea, în timp ce se întorcea de la petrecerea organizată după bilanţul activităţii pe 2017. Bărbatul, care lucrează ca agent la Compartimentul ordine şi siguranţă publică, petrecuse alături de colegii săi la Cabana Brădet de la marginea oraşului, iar pe drumul spre casă a fost agresat de Ioan Onica, 26 de ani, unul dintre colegii săi. Din motive deocamdată neştiute, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, Onica s-a năpustit asupra lui Gaidoş, aplincându-i o serie de pumni.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. "Dosarul a ajuns la noi în această dimineaţă, a fost repartizat unui procuror, care urmează să facă încadrarea faptelor", ne-a declarat prim-procurorul Crin Bologa.

Vom reveni cu amănunte.

Mai puteţi citi:

Abuz în serviciu, mită şi trafic de influenţă, într-un dosar cu nume grele din magistratură, poliţie şi învăţământ

Acuzaţii de purtare abuzivă la adresa unui poliţist. Ce pedeapsă i-a aplicat instanţa

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite