Un minor de 15 ani a încercat să violeze o bătrână de 85 de ani. Pentru că nu a reuşit, i-a furat cei 8 lei din buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent va întâmpina Anul Nou în spatele gratiilor, după ce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi tentativă de viol.

O bătrână de 85 de ani din localitatea Bobota, judeţul Sălaj, a trăit clipe de coşmar în prima zi de Crăciun. Femeia a deschis larg uşa casei sale pentru a-i primi pe colindători, fără a avea nici cea mai mică bănuială că unul dintre ei, un consătean în vârstă de 15 ani, are gânduri necurate.

Nemulţumit de suma primită pentru colindă, băiatul s-a întors în casa octogenarei în cursul aceleiaşi zil şi s-a năpustit asupra ei, lovind-o cu palma şi tăind-o cu un cuţit în zona braţului. Mai apoi, a încercat să o siluiască, dar a renunţat în momentul în care femeia a început să strige după ajutor.
Speriat, agresorul şi-a luat tălpăşiţa, nu înainte, însă, de a-i fura femeii cei opt lei pe care îi avea în buzunarul rochiei.

Femeia a reclamat incidentul, adolescentul fiind reţinut de oamenii legii şi adus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au admis, în cursul zilei de vineri, propunerea procurorilor. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Vă mai recomandăm:

Un angajat al Spitalului din Şimleu Silvaniei, trimis în judecată pentru că a violat un minor. Bărbatul şi-ar fi acostat victima în incinta unităţii medicale 

Sufrageria groazei, din Sălaj: un tată îşi obliga copiii minori să se bată între ei, pentru propria distracţie. Apoi, îi snopea în bătaie pe „soldaţii mercenari”

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite