Tutunul dăunează grav afacerilor. Vezi aici cum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un camion parcat lângă hală a fost în pericol să ia foc (foto ISU Sălaj)
Un camion parcat lângă hală a fost în pericol să ia foc (foto ISU Sălaj)

O ţigară aprinsă aruncată la întâmplare într-o hală a unui operator economic din Aghireş a dus aseară la izbucnirea unui  incendiu în care au ars sute de kilograme de deşeuri din plastic depozitate, dar şi porţiuni din acoperiş. Doar intervenţia rapidă a pompierilor a salvat de la flăcări şi un camion parcat în imediata apropiere a halei.

Detaşamentul de pompieri Zalău din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitat să intervină ieri seară pentru a a stinge un incendiu izbucnit la un incendiu la o hală a unui operator economic în care erau depozitate deşeuri plastice din localitatea Aghireş. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, cauza probabilă de incendiu este fumatul în locuri nepermise.

Până la stingerea incendiului de către pompieri au apucat să ardă deşeurile plastice aflate în interiorul halei (aproximativ 200 kg) şi 18 metri pătraţi de acoperiş. Din fericire pompierii militari au lichidat incendiul înainte ca acesta să se propage la un camion parcat în imediata apropiere a imobilului.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite