Tupeu incredibil: cei doi bărbaţi - tată şi fiu - care şi-au violat fiicele, respectiv surorile, au cerut eliberarea din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi din Cuzăplac - Aurel (48 de ani) şi Claudiu (23 de ani) Gordea – care au fost arestaţi preventiv joi, 15 ianuarie, acuzaţi că şi-au violat, luni al rând, fiica, respectiv sora în vârstă de 12 ani, dar şi pe o altă fiica, respectiv soră, mai mare, au avut tupeul să ceară eliberarea din arest.

Cei doi bărbaţi au contestat la Tribunalul Sălaj măsura arestului preventiv cerută de procurori şi dispusă de magistraţii Judecătoriei Zalău, contestaţia fiind analizată luni, 19 ianuarie. Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis, însă, că măsura arestului preventiv chiar se impune în acest caz şi au respins contestaţia.


Reamintim că fapta monstruoasă a celor doi bărbaţi a ieşit la iveală săptămâna trecută, când soţia bărbatului (şi mama victimelor, dar şi a celuilalt violator) a plecat de acasă, bătută de soţ. Ea s-a dus şi le-a spus poliţiştilor ce i s-a întâmplat ei, dar a recunoscut şi batjocura la care era supusă fiica ei de numai 12 ani (elevă în clasa a III-a). Se pare că femeia ştia că soţul şi fiul său îşi violau, mai cu seamă după ce se îmbătau, propria fiică, respectiv soră, dar ar fi ales să nu spună nimănui pe motiv că i-ar fi fost frică de răzbunarea violatorilor.


Din ancheta făcută de poliţişti a rezultat că şi o fiică mai mare a cuplului, acum de 21 de ani, a fost violată tot cam începând cu vârsta de 12 ani până când, nemaiputând îndura chinul, a plecat de acasă.

Citeşte şi Cutremurător: fetiţă de 12 ani, violată luni la rând de tată şi de frate, cu ştirea mamei!

Şoferul prins de tânărul justiţiar din Zalău, eliberat de judecători din arest

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite