Cutremurător: fetiţă de 12 ani, violată luni la rând de tată şi de frate, cu ştirea mamei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene inimaginabile într-un sat din Sălaj. O fetiţă de numai 12 ani a fost violată, luni la rând, de propriul tată şi de fratele mai mare, în vârstă de 23 de ani.Totul - cu ştirea mamei, care a decis să nu facă nimic până acum.

Aurel Gordea, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea sălăjeană Cuzăplac, şi fiul acestuia, Claudiu, în vârstă de 23 de ani, se află de joi, 15 ianuarie, în spatele gratiilor, după ce anchetatorii au stabilit că, începând cu primăvara anului 2014 şi până săptămâna aceasta au violat-o amândoi pe fiica, respectiva sora lor, în vârstă de numai 12 ani. Judecătoria Zalău a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a celor doi, astfel că ei vor sta după gratii cel puţin 30 de zile.


Din datele primite de la purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Zalău, judecătorul Dana Puiu, mama fetei ar fi ştiut ce se întâmplă dar nu a spus nimic de frică să nu fie omorâtă în bătaie de soţul extrem de violent la băutură. Grozăvia a ieşit la iveală zilele trecute când, după un scandal în familie, femeia a fost scoasă din casă, şi neavând unde se duce, a mers la poliţie şi a spus totul.


Copila - abia în clasa a III-a la 12 ani

Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, unde locuieşte familia, spune că din ce a aflat de la anchetatori, la acelaşi ”tratament” a fost supusă şi o soră mai mare a victimei, pe vremea când şi aceasta avea 12 ani. Fata a fugit de acasă iar între timp s-a căsătorit.


Familia are o situaţie materială precară, trăind vara din cules de ciuperci, iar în rest muncind cu ziua la cei care au nevoie de mână de lucru. Potrivit primarului, băiatul de 23 de ani a fost încadrat, la un moment dat, într-un grad de handicap psihic, dar spune că nu este atât de grav încât să nu conştientizeze că cea pe care o batjocoreşte este propria soră. Cât despre copilă, primarul spune că suferă şi ea de o subdezvoltare, însă de natură fizică. La 12 ani, ea este elevă doar în clasa a III-a.


”Este ceva de nedescris. Suntem şocaţi cu toţii de ceea ce am aflat. Sper să primească ceea ce merită cei doi şi să nu se mai întoarcă în sat”, spune edilul.

în Sălaj, violurile se petrec, cel mai frecvent, în familie

Din păcate, astfel de cazuri sunt tot mai frecvente în ultima perioadă şi ele conturează o realitate tulburătoare: în Sălaj, violurile se petrec cel mai frecvent în familie. Cel mai recent caz făcut public după ce a ajuns în instanţă este cel al unei fetiţe de 14 ani, din Popeni, violată timp de trei ani de tatăl vitreg. Tot în Popeni, un bărbat a fost prins în 2013 că îşi viola de mai mulţi ani cele două fiice naturale - de 10, respectiv 12 ani. Sunt doar câteva dintre cazurile care arată că lumea în care trăim devine, pe zi ce trecem, una lipsită de orice morală.

Citeşte şi Viol în familie: cu mama plecată la muncă în Italia, o fetiţă a îndurat trei ani violurile tatălui vitreg

Cinic, dar adevărat: în Sălaj, cele mai multe violuri au loc "în familie"

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite