Tânăr arestat după ce a încercat să violeze o femeie ce i-ar fi putut fi bunică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost trimis sâmbătă în arest preventiv pentru 29 de zile
Tânărul a fost trimis sâmbătă în arest preventiv pentru 29 de zile

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Fildu de Jos se află în arest preventiv de sâmbătă, după ce a fost identificat de poliţişti ca fiind cel carem având faţa acoperită, a intrat peste o femeie de 74 de ani dintr-un sat din apropiere, smulgându-i acesteia cerceii şi încercând să o şi violeze.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului l-au identificat pe L. Marcel, 24 ani, din Fildu de Mijloc, despre care există indicii că, în seara de 14 martie, având faţa acoperită, a forţat uşa de la intrarea în casa unei femei de 74 ani, din Cutiş (Almaşu), şi folosind forţa şi ameninţările, i-a luat din urechi o pereche de cercei din aur. În aceleaşi împrejurări, tânărul a încercat să o violeze pe femeie, dar nu a reuşit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că, în perioada 2011-2012, acesta ar mai fi comis trei furturi din locuinţele unor localnici din Almaşu.Prejudiciul, în valoare de 600 lei, a fost recuperat în proporţie de 60%.

Citiţi şi:
Femeie din Plopana, violată de trei tineri


Tânărul a fost prezentat sâmbătă, 17 martie, Judecătoriei Zalău, cu propunerea de arestare, instanţa emiţând mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite