Seară de vals caritabilă organizată de Andreea Paul Vass

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Paul Vass organizează un bal de caritate pentru 11 copii cu rezultate execpţionale, dar cu o situaţie financiară precară.Balul va începe în această seară, de la ora 18.00, la Popasul Romanilor, iar participanţii se vor putea bucura şi de un recital de vioară susţinut de Ionuţ Dârjan, profesor la Liceul de Artă din Zalău.

Cei care au nostalgia balurilor de odinioară, dar şi sălăjenii care vor să ajute 11 olimpici din judeţ, pot participa în această seară la un eveniment caritabil organizat de Andreea Paul Vass, consilierul primului ministru.

„Seara valsului, a prieteniei și a dăruirii” va începe de la ora 18.00, la restaurantul Popasul Romanilor, de pe Meseş, situat la 10 kilometri de Zalău, pe drumul înspre Cluj.

„Aşteptăm la acest eveniment oameni din tot judeţul, ba chiar şi din afară. Noi oferim masa şi dansul, iar pe invitaţi îi rugăm să ajute 11 copii talentaţi care provin din familii mai puţin norocoase din judeţul Sălajul. Pentru invitaţii care vin din afara judeţului vom asigura şi cazarea”, explică Andreea Paul Vass, amfitrioana acestui eveniment.

Sprijin pentru olimpicii Sălajului

Beneficiarii balului de caritate sunt elevi din mai multe localităţi din judeţ care au performat în diferite domenii. „Vorbim de artişti plastici, printre care şi un mare talent aflat încă în ultimul an de grădiniţă, dar şi de teologi, muzicieni sau matematicieni”, a adăugat organizatorul balului.

Conform declaraţiilor sale, de la un capăt la altul al balul, invitaţii vor putea dansa pe ritmuri de vals, iar seara va fi completată şi cu  recitalurile a doi dintre cei 11 copii. „Un alt moment special al serii îl va avea în prim plan pe talentatul violonist Ionuţ Dârjan. Profesor la Liceul de Artă „Ioan Sima”din Zalău, el va susţine un recital de vioară”, mai spune Vass.

Chiar dacă organizatorul balului este consilier al premierului Emil Boc şi preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL Sălaj, Vass a ţinut să precizeze că balul de caritate nu se doreşte a fi o întâlnire politică, ci un eveniment prin care comunitatea să vină în sprijinul copiilor de excepţie ai Sălajului, care merită ajutaţi pentru a putea performa în domeniile în care doresc să se specializeze.

„Aşa după cum spuneam, invitaţii nu vor trebui să plătească nimic în seara balului, dar îi rugăm să lase într-o cutie atât cât pot pentru a-i ajuta pentru beneficiarii acestei seri. La sfârşitul serii, banii vor fi împărţiţi în mod egal celor 11 copii”, susţine consiliera premierului.

Cifră

11
copii din Sălaj cu rezultate notabile la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale vor primi banii strânşi în urma balului caritabil.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite