Poliţist arestat pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut măr colegul de serviciu. Cei doi se întorceau de la petrecerea prilejuită de bilanţul anual al instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a fost suspendat din funcţie FOTO Facebook.com
Poliţistul a fost suspendat din funcţie FOTO Facebook.com

Poliţistul bătăuş a fost suspendat din funcţie, a predat armamentul, pentru ca pe perioada arestului preventiv să nu beneficieze de vreo remuneraţie.

Ioan Alin Onica, poliţistul care şi-a bătut colegul de serviciu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor, prin decizia magistraţilor Tribunalului Sălaj. El va putea ataca soluţia instanţei la Curtea de Apel Cluj. Poliţistul, pus la dispoziţie încă de miercuri, 17 ianuarie, a fost suspendat din funcţia pe care o deţine la Compartimentul ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Şimleu Silvaniei. Măsura va fi aplicată pe toată durata arestului preventiv.

Incidentul a avut loc în noaptea de 16 ianuarie, după petrecerea prilejuită de bilanţul anual al Poliţiei Orăşeneşti, când cei Onica şi colegul său, Mircea Gaidoş, se întorceau acasă. Din motive pe care anchetatorii nu le-au dezvăluit încă, cei doi s-au luat la bătaie, Onica aplicându-i amicului său o serie de lovituri, apoi abandonându-l într-un şanţ. Victima a fost găsită plină de sânge, dar conştientă, cu multiple plăgi la nivelul piramidei nazale, echimoze la nivel frontal, cu posibilă fractură de craniu şi pneumotorax. În prezent, cel agresat se află la Clinica Maxilo-Facială din Cluj-Napoca, fiind stabil hemodinamic.

Potrivit unor surse judiciare, medicii legişti au stabilit că loviturile ce i-au fost aplicat i-au pus viaţa în pericol.

În paralel cu ancheta coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, o comisie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj derulează propria cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Mai puteţi citi:

Poliţistul care şi-a snopit în bătaie colegul, acuzat de tentativă de omor. Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă

UPDATE Bătaie între poliţişti, după petrecerea de bilanţ. Victima a ajuns desfigurată la spital

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite