Partidul Mişcarea Populară şi-a prezentat conducerea organizaţiei din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Cristescu este sătmărean FOTO Arhivă
Radu Cristescu este sătmărean FOTO Arhivă

Tineri şi "curaţi". Cam aşa se descriu zălăuanii intraţi în componenţa Biroului Permanent Judeţean Sălaj al Partidului Mişcarea Populară, cunoscut ca "partidul lui Băsescu".

Preşedintele organizaţiei Sălaj a tinerei formaţiuni politice este nimeni altul decât fostul preşedinte al Agenţiei Domeniului Statului Radu Cristescu, demis din funcţie în 2011 de  Valeriu Tabără, ministru al Agriculturii la acea vreme, din cauza scăderii redevenţei pentru o firmă deţinută de Dan Voiculescu.


Radu Cristescu va secondat de doi prim-vicepreşedinţi. Unul a fost numit deja, în persoana fostului viceprimar al Zalăului Fekete Carol, iar al doilea este în curs de căutare. Secretarul organizaţiei este Olimpia Fizeşan, o profesoară de matematică având carieră ca şi economistă, iar vicepreşedinţi sunt medicul Gabriel Dan, inginerul Adrian Popan şi economiştii Mircea Biriş şi Antonica Filip vor fi vicepreşedinţi. De conducerea organizaţiei  judeţene de femei se va ocupa medicul Daniela Zaharia.

miscarea populara


Noul partid va avea sediu la parterul Hotelului Porolissum. „Pentru mine, faptul că Primăria Zalău nu ne-a dat sediu este un semn bun. Dacă eram un partid care încăpeam într-un lift, ca şi PC-ul, ne dădea sediu. Înseamnă că reprezentăm o ameninţare pentru ei”, a declarat Cristescu. Noul sediu va fi inaugurat, cel mai probabil, în 16 octombrie, în prezenţa conducerii partidului de la Bucureşti.

miscarea populara


La conferinţa de presă de marţi, Radu Cristescu a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor şi că mizează pe un scor „de două cifre: 11 la sută”. El a precizat că partidul va participa la europarlamentare cu liste separate şi că nu se pune, cel puţin nu înainte de alegerile pentru Preşedinţia României, problema intrării în vreo alianţă.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite