Mioriţa în varianta contemporană: un cioban şi-a înjunghiat colegul de stână, precum şi pe fiul acestuia, sărit în apărarea tatălui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu mintea întunecată de alcool, un bărbat din Sălaj l-a înjunghiat cu un cuţit pe un coleg de muncă, după care a ”trecut” la fiul acestuia, care sărise în apărarea tatălui său.

Teribilele scene s-au petrecut luni, 29 iunie, în apropiere de oraşul Şimleu Silvaniei, acolo unde bărbaţii lucrau ca şi îngrijitori de oi. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, faptele s-au petrecut pe timp de noapte, când, în timp ce se aflau la grajdurile pentru creşterea animalelor, situate în locul numit Brond, ce aparţine de oraşul Şimleu Silvaniei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între agresor, pe nume Florin Hendea, şi victima sa,  Nicu Trif,  a avut loc un conflict spontan, în urma căruia primul i-a aplicat celui de-al doilea, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, trei lovituri în zona omoplatului stâng şi cel drept şi una în zona gâtului, în apropierea arterei carotide, zona fiind una vitală. În conflict a intervenit şi  fiul victimei, pentru a-şi salva tatăl, acestuia fiindu-i provocate leziuni în zona cervicală cu acelaşi cuţit.


Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Vă mai recomandăm:

FOTO Prăpăd la marginea Zalăului. Un TIR rămas fără frâne a intrat în plin într-un autobuz şi mai multe maşini

Tragedie pe E81. Şoferul unei autoutilitare a murit după ce s-a izbit frontal de un TIR - FOTO

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite