Maşina Primăriei a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Victima a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 30 de ani a fost rănită într-un accident produs în urmă cu puţin timp, după ce a fost lovită de autoturismul Primăriei Zalău, pe trecerea de pietoni din zona Hotelului Severus.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 13, pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în zona Hotelului Severus, când autoturismul Primăriei Zalău a acroşat o tânără de 30 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe la trecerea de pietoni. Potrivit primelor informaţii, la volanul maşinii, o Skoda Superb cu numărul de înmatriculare SJ 01 MUN, se afla şoferul Primăriei Zalău, care voia să ajungă la o staţie Peco din zonă pentru a alimenta.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale victimei şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău. În urma impactului, femeia a suferit mai multe contuzii la braţ şi la antebraţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai puteţi citi:

Accident grav după ce o maşină a intrat într-un copac. Trei sălăjeni au murit

S-a urcat nervos la volan şi a provocat două accidente în câteva minute. Şoferul şi alte două persoane, în stare gravă la spital

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite