Coliziune între un tramvai şi o maşină în zona „Flora” din Galaţi. A frânat brusc pe şine şi nu a mai putut fi evitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de la volan, în vârstă de 48 de ani, a fost rănită în urma impactului. Se pare că vina aparţine şoferiţei, care a frânat brusc deşi se afla pe şinele de tramvai, iar tramvaiul era foarte aproape în urma ei.

Accident de circulaţi mai puţin obişnuit, marţi dimineaţă (4 iulie 2017) în zona ,,Flora” (cartier Ţiglina 3) din oraşul Galaţi. Un autoturism la volanul căreia se afla o femeie de 48 de ani fost lovit din spate de un tramvai.

Ancheta făcută de poliţişti a scos la iveală că autoturismul avea aceeaşi direcţie de mers cu tramvaiul, dar a oprit foarte brusc pe şine, şoferiţa frânând pentru a se asigura în vederea unei alte manevre.

„La intersecţia străzilor Gheorghe Asachi cu Mihail Sadoveanu, marţi dimineaţă,  un tramvai care era condus de un bărbat de 46 de ani a intrat în coliziune cu o maşină la volanul căreia se afla o femeie de 48 de ani. În urma impactului  femeia a fost rănită . S-a deschis dosar penal pentru vătămare  corporală din culpă “, a declarat Crina Dragu, de la biroul de presă al IPJ Galaţi.

Poliţiştii de la Rutieră continuă ancheta în acest caz, urmând a stabili cine se face vinovat de accident.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite