Interimat prelungit la conducerea IPJ Sălaj. Miron Ştirb, încă 6 luni în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Ştirb conduce IPJ Sălaj din septembrie 2017 FOTO Adevărul
Miron Ştirb conduce IPJ Sălaj din septembrie 2017 FOTO Adevărul

În vârstă de 49 de ani, Miron Ştirb a preluat comanda Inspectoratului în luna septembrie a anului trecut, după pensionarea lui Ovidiu Dosa.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, comisarului şef de poliţie Miron-Aurel Ştirb i-a fost prelungită împuternicirea în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj pentru încă şase luni, începând din 21 martie.

În vârstă de 49 de ani, Ştirb conduce IPJ Sălaj din 21 septembrie 2017, după pensionarea lui Ovidiu Dosa. Anterior acestei numiri, el a fost  adjunct al şefului instituţiei. Absolvent al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Metalelor, din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, şeful Poliţiei sălăjene are specializări în "Siguranta circulaţiei rutiere" şi "Psihologie Judiciară" şi  un master în "Drept Penal si Procesual Penal Aprofundat". Şi-a început cariera de poliţist în 1997, ca ofiţer operativ la Biroul Poliţiei Judiciare, după aproape patru ani, mutându-se la Serviciul de Investigaţii Criminale. Din 2008 până în 2014, a condus, pe rând Biroul şi mai apoi Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru ca la finele anului 2014, să fie împuternicit adjunct al şefului IPJ Sălaj.

Vă mai recomandăm:

Şeful "mascaţilor" din Sălaj, împuternicit la comanda Poliţiei Municipale

Pensionări pe bandă rulantă la IPJ Sălaj. 30 de poliţişti s-au retras din activitate

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite