Inconştienţa unui tânăr a băgat doi adolescenţi în spital. A dat peste ei cu maşina şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a sustras maşina unor prieteni FOTO Arhivă
Şoferul a sustras maşina unor prieteni FOTO Arhivă

Doi tineri de 15, respectiv 19 ani au ajuns la spital în noaptea de Crăciun, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier produs de un şofer beat.

Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar penal după ce marţi, 25 decembrie, a provocat un accident rutier soldat cu doi răniţi. Evenimentul s-a produs în jurul orei 3.30, când, spun poliţiştii, şoferul de 19 ani din comuna Mirşid s-a urcat la volanul unui autoturism deşi nu poseda permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice. Pe DN 1H, în localitatea Crişeni, a acroşat doi pietoni care se deplasau neregulamentar pe partea carosabil, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei. În urma impactului, cei doi pietoni, de 15 şi 19 ani, ambii din comuna Crişeni, au fost răniţi uşor. Aceştia au fost testaţi aparatul alcooltest, pentru cel de 19 ani evidenţiindu-se o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce pentru minor, rezultatul a fost negativ.

Autorul accidentului a fost identificat în scurt timp de către oamenii legii. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul, în timp ce se afla în vizită la o cunoştinţă, din comuna Mirşid, a sustras cheile autoturismului pentru a face o plimbare cu maşina pe drumul menţionat, iar după producerea accidentului s-a reîntors la domiciliul proprietarului", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, cel în cauză nu posedă nici permis de conducere, iar testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără pemis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, furt în scop de folosinţă şi vătămare corporală din culpă.

Citiţi şi:

Cursă nebună cu poliţiştii pe urme. Ce au descoperit oamenii legii după ce l-au prins pe şoferul tupeist

Lovit de o maşină şi călcat de o alta. Sfârşitul tragic al unui bărbat pe trecerea de pietoni

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite