Încă doi elevi eliminaţi de la simularea Bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii îşi vor afla notele în 31 martie FOTO Adevărul
Elevii îşi vor afla notele în 31 martie FOTO Adevărul

Numărul elevilor sălăjeni care au încercat să fraudeze simularea examenului de Bacalaureat s-a dublat, după ce la ultima probă, alţi doi elevi de clasa a XII-a au fost prinşi cu mâţa-n sac.

Un elev de la Liceul Tehnologic "Voievodul Gelu" din Zalău şi un altul de la Colegiul Naţional "Simion Bărnuţiu" Şimleu Silvaniei au fost eliminaţi vineri, 17 martie, din examen, după ce le-a sunat telefonul mobil în timpul ultimei probe a simulării la Bacalaureat.

Cu o zi înainte, alţi doi liceeni au fost prinşi cu telefoanele mobile, motiv pentru care au fost eliminaţi din sălile de examen.

Simularea examenului de Bacalaureat Naţional s-a încheiat astăzi, cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării (probă susţinută, de această dată,  numai de elevii claselor a XII-a). Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, au fost testaţi 1.680 de elevi din totalul celor 1.915 înscrişi. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 31 martie, ele urmând să facă obiectul unor analize, atât la nivelul şcolilor respective, cât şi la nivelul judeţului, stabilindu-se, ulterior, planuri de măsuri remediale, respectiv de ameliorare a rezultatelor la Examenele Naţionale.

Vă mai recomandăm:

Simulări 2017. Aproape 6.000 de elevi sălăjeni au intrat în febra examenelor

Cine sunt cei 22 de elevi care vor reprezenta Sălajul la olimpiadele naţionale

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite