Impact violent după o depăşire interzisă. Patru persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană a rămas încarcerată FOTO ISU Sălaj
O persoană a rămas încarcerată FOTO ISU Sălaj

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs în urma unei depăşiri neregulamentare efectuate de un şofer clujean.

Un teribil accident de circulaţie soldat cu rănirea a patru persoane a avut loc joi, 8 octombrie, în jurul orei 19.30, pe Drumul Naţional 1F, la urcarea pe Meseş. Primele cercetări efectuate de către poliţişti au stabilit că un clujean de 59 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Zalău-Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, în zona indicatorului "Depăşirea Interzisă" , a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă de un tânăr de 26 de ani,  din Şimleul Silvaniei. 

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane,  dintre care,  cei doi şoferi şi pasagerii din maşina condusă de bărbatul din Cluj, de 39, respectiv 43 de ani. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi extrasă din fiarele contorsionate.
Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Mai puteţi citi:

Tânără de 22 de ani, ucisă într-un teribil accident. Alte patru persoane au ajuns la spital

UPDATE Accident violent cu cinci victime, printre care doi copii, pe DN 1F. Şoferul care a provocat tragedia a murit

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite