Accident mortal: un tânăr a murit pe loc, alţi doi - grav răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alcoolul la volan şi viteza au fost ingredientele fatale ce au dus la producerea, în dimineaţa zilei de miercuri, 18 decembrie, a unui grav accident de circulaţie soldat cu un mort şi trei răniţi.

Din datele primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul s-a petrecut pe DN 1, între localităţile Bîrsăul Mare şi Glod, în jurul orei 2.00. "M. Felician, de 26 de ani, din Baia Mare, conducea autoturismul proprietatea altei persoane, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, datorită faptului că se găsea sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea stângă în direcţia de mers, unde s-a răsturnat pe plafon", precizează purtătorul de cuvânt.


În urma accidentului, A. Ionuţ, de 27 de ani, din Coroieni, judeţul Maramureş, pasager pe locul din dreapta faţă, a murit pe loc, iar conducătorul auto şi R. Vasile, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni grave.


În momentul producerii accidentului, tinerii nu aveau cuplate centurile de siguranţă – informează reprezentanţii IPJ Sălaj.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite