FOTO Absolvenţii de la "Gheorghe Şincai" şi-au încheiat socotelile cu şcoala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte clase de absolvenţi la Liceul "Gheorghe Şincai" FOTO Olimpia Man
Şapte clase de absolvenţi la Liceul "Gheorghe Şincai" FOTO Olimpia Man

Cei 207 absolvenţi ai Liceului Teoretic (fost Pedagogic) "Gheorghe Şincai" şi-au luat astăzi adio de la colegii mai mici şi de la profesorii care i-au pregătit în cadrul unei festivităţi ce a avut loc în cursul dimineţii.

Vremea a ţinut astăzi cu absolvenţii de liceu din Zalău, astfel că, deşi de la ora 10.00 suntem sub avertizare de vreme rea, soarele şi-a făcut apariţia la festivităţile de absolvire ţinând la distanţă ploaia şi grindina anunţate de meteorologi. De altfel, o astfel de vreme era oarecum esenţială pentru acest gen de evenimente, mai cu seamă că absolventele şi-au pregătit ţinute speciale pentru acest moment special - de la pantofi cu platformă, la rochiţe şi poşete asortate, care nu puteau fi etalate şi admirate pe măsură dacă ar fi fost vreme rea.

Parada ţinutelor a fost la ea acasă şi la Liceul Teoretic "Gheorghe Şincai" din Zalău, unde dintre cei 207 absolvenţi din acest an, majoritatea sunt fete. Într-un liceu cu atât de multe fete, era normal ca şeful de promoţie să fie o absolventă. Este vorba despre Raluca Tincău, din clasa a XII-a - profil pedagogic, care a încheiat cei patru ani de liceu cu media generală 9,95. Potrivit directorului Codin Ciurean, care a felicitat-o şi i-a oferit şi o diplomă de merit, Raluca s-a remarcat nu numai prin note foarte bune, dar şi prin premii la olimpiade pe tot parcursul celor patru ani de liceu.

La festivitate au participat, în calitate de invitaţi, inspectorul şcolar general Gheorghe Bancea şi viceprimarul Zalăului Daniela Coţa.

Citeşte şi Fata pentru care limba română nu are capcane

Ultimele zile de şcoală pentru absolvenţii de liceu. Cum sunt programate festivităţile

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite