FOTO A început Festivalul Naţional al Cărţii. Peste 2.000 de titluri aşteaptă cumpărătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj debutează astăzi prima ediţie a Festivalului Naţional al Cărţii, eveniment ce reuneşte mai multe edituri din Sălaj şi din ţară care expun, împreună, peste 2.000 de titluri de carte.

Festivalul este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi de  Editura Eikon şi are ca parteneri Biblioteca Judeţeană "Ioniţă Scipione Bădescu" Sălaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj. Deschiderea oficială a avut loc în aceatsă dimineaţă, în sala "Dialoguri Europene" a centrului, unde Valentin Ajder, directorul editurii Eikon, a şi prezentat câteva dintre cărţile cu care a venit la Zalău. "O carte bună este ca un vin bun: se urcă la cap", au fost cuvintele cu care el i-a provocat pe cei de faţă să cumpere cărţi de la standurile amenajate pe terasa centrului.

Cei interesaţi să cumpere ultimele apariţii editoriale la preţuri promoţionale o pot face vizitând standurile, de astăzi până sâmbătă. Astăzi, reprezentanţii editurilor vor fi acolo până la 19.00, mâine - între 10.00 şi 19.00, iar sâmbătă, când la centru are loc şi Festivalul Vinului, programul de vizitare este de la 10.00 la 15.00.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite