Director "plin" la Evidenţa Persoanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patriciu Curta a susţinut un concurs la ANFP
Patriciu Curta a susţinut un concurs la ANFP

După patru luni de interimat, Direcţia Judeţeană pentru Evidenţa Persoanelor are de la sfârşitul acestei săptămâni un director numit prin concurs. Numirea sa a trecut vineri, 30 martie, şi de votul consilierilor judeţeni.

Director "plin" al Direcţiei Judeţene pentru Evidenţa Persoanelor este, de vineri, Patriciu Curta, cel care a preluat interimatul la sfârşitul lunii noiembrie, după ce fostul director, Aurora Dascălu, a împlinit vârsta de pensionare, iar la concursul organizat în perioada 17 - 19 octombrie 2011 la Agenţia Naţională pentru Evidenţa Funcţionarilor Publici nu a promovat niciun candidat. Curta a susţinut în 13 martie concurs pe post la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi a fost declarat admis, fiind propus pentru numire în funcţie. Numirea sa a fost acceptată de consilierii judeţeni, reuniţi în şedinţă ordinară vineri, 31 martie.

Noul director este nou venit la direcţia din cadrul Consiliului Judeţean. El s-a transferat aici de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, iar înainte de a lucra la CJAS el a fost timp de nouă ani şi jumătate consilier juridic în cadrul Primăriei Municipiului Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite