Cursuri suspendate din cauza gripei la o şcoală din Zalău. Elevii vor sta acasă două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase din cei 22 de elevi au fost diagnosticaţi cu gripă FOTO Arhivă
Şase din cei 22 de elevi au fost diagnosticaţi cu gripă FOTO Arhivă

Autorităţile au dispus suspendarea cursurilor într-o clasă de la Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu" din Zalău, după ce şase dintre elevi au fost diagnosticaţi cu gripă

Cursurile vor fi suspendate pentru două zile la clasa I B de la Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu" din Zalău, decizia fiind luată de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, din cauza numărului mare de cazuri de gripă înregistrate.

Directorul unităţii de învăţământ, Gheorghe Bancea, a declarat reporterului "Adevărul" că miercuri, 5 februarie, din totalul celor 22 de elevi ai clasei I B, la cursuri au fost prezenţi doar 7 elevi. "Sunt şase elevi diagnosticaţi cu gripă, pentru toţi existând documente medicale care atestă boala. Ceilalţi care au lipsit miercuri de la ore au diferite forme de viroze. În zilele în care urmează, vom face o dezinfecţie a sălii de clasă şi sperăm ca până la începutul săptămânii, starea de sănătate a elevilor să se îmbunătăţească", a precizat Bancea, potrivit căruia numărul total al cazurilor de gripă confirmate la această şcoală a ajuns la 15.

Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu" din Zalău este prima unitate de învăţământ din judeţul Sălaj în care s-a dispus suspendarea cursurilor din cauza gripei.

Citiţi şi:

O femeie din Sălaj, izolată la domiciliu după o călătorie în China. Medicii îi monitorizează starea de sănătate

Teama de gripă sufocă Urgenţa. Medic UPU: „Cei cu simptome să contacteze medicul de familie”

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite