Copil de 13 ani, mort după ce părinţii l-au găsit inconştient

0
Publicat:

Un copil de 13 ani, găsit inconştient de părinţi într-o locuinţă din municipiul Zalău, a decedat, marţi, în ciuda manevrelor de resuscitare ale echipajul de terapie intensivă mobilă, potrivit Agerpres.

Echipaje de intervenție. FOTO Arhivă
Echipaje de intervenție. FOTO Arhivă

Marţi, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Corpul neînsufleţit al minorului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Potrivit primelor rezultate ale investigaţiilor efectuate de poliţişti, nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Amintim că o moarte enigmatică a fost înregistrată și în decembrie. Un băiat de 14 ani a fost găsit mort în casă, iar sora sa, de 26 de ani, inconștientă. S-a întâmplat în Brezoi - Vâlcea. O femeie a alertat autoritățile, disperată că nepoții ei nu-i răspundeau la ușă și nici la telefon. În casă au fost găsiți ambii frați.

Tot în decembrie, un bebeluș de opt luni a murit în condiții suspecte în județul Galați. Incidentul a fost anunțat la 112 chiar de mama copilului. Medicul sosit la fața locului nu a găsit urme de violență pe corpul copilului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite