Cine sunt câştigătorii ecOprovocarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate cele şase şcoli participante au fost declarate câştigătoare FOTO Olimpia Man
Toate cele şase şcoli participante au fost declarate câştigătoare FOTO Olimpia Man

Cea de-a treia ediţie a competiţiei ecOprovocarea a consemnat o premieră: toate cele şase şcoli sălăjene participante s-au clasat pe locul I.

Competiţia, organizată de TenarisSilcotub şi Fundaţia ViitorPlus, a implicat în acest demers de protecţia a mediului, şase şcoli din judeţ – patru gimnaziale şi două de nivel liceal. Este vorba despre Colegiul tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” din Bocşa şi Şcoala Hereclean, care au format, împreună, echipa „Ochiul verde”, respectiv Colegiul Naţional „Silvania”, Şcoala Gimanzială „Vasile Breban” din Crişeni şi şcoala din Mirşid.


Timp de şase luni, cele două echipe au adunat peste 23 de tone de deşeuri, au plantat manual 4.900 de arbori, au amenajat 70.661 de metri pătraţi de spaţiu verde şi au organizat sute de campanii de conştientizare.
Festivitatea de premiere a echipelor de elevi implicate în competiţie din fiecare şcoală a avut loc vineri, la Casa Municipală de Cultură, în prezenţa reprezentanţilor sponsorului şi a oficialităţilor locale.
 

Citeşte şi FOTO Colegiul API are doi şefi de promoţie, absolvenţi de 10 pe linie

FOTO „Incubatorul” de genii a funcţionat din nou: şapte absolvenţi ai CNS, elevi de 10 pe linie în toţi cei patru ani de liceu

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite