Călin Forţ, noul administrator public al Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social-democratul Călin Forţ nu a avut concurenţă la examenul organizat pentru postul de administrator public al municipiului Zalău.

Rămas singur în cursa pentru postul de administrator public al Zalăului, după ce contracandidatul său, Puiu Vaida, nu s-a prezentat la proba scrisă, Călin Forţ a promovat fără probleme concursul organizat de Primăria municipiului. La testul scris, Forţ, actualul şef reprezentanţă al Registrului Auto Român Sălaj, a obţinut 83 din 100 de puncte posibile, în timp ce la interviu, a fost notat cu 90 de puncte.

În vârstă de 42 de ani, noul administrator public al urbei este absolvent al Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, fiind de profesie inginer. Din 2014 ocupă cea mai înaltă funcţie în RAR Sălaj, iar anterior, a lucrat la Compania de Apă Someş Sucursala Zalău, dar şi la operatorul de transport public local Transurbis, unde a fost director tehnic.

Postul de administrator public al reşedinţei de judeţ a devenit vacant în luna iunie a anului trecut, odată cu demisia liberalului Radu Nistorescu.

Vă mai recomandăm:

Un inginer şi un ofiţer în rezervă se bat pentru fotoliul de administrator public al Zalăului

Administratorul public al Zalăului şi-a dat demisia: „Am venit în echipă, plecăm în echipă“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite