Un inginer şi un ofiţer în rezervă se bat pentru fotoliul de administrator public al Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Forţ şi Ioan Puiu Vaida FOTO Colaj
Călin Forţ şi Ioan Puiu Vaida FOTO Colaj

Pentru concursul organizat de Primăria Zalău pentru postul de administrator public al municipiului s-au încris doi candidaţi.

Actualul şef al reprezentanţei Registrului Auto Român Sălaj, inginerul Călin Forţ, şi un fost cadru din Ministerul Afacerilor Interne, ofiţerul în rezervă Ioan Puiu Vaida, şi-au depus dosarele pentru concursul organizat de Primăria Zalău pentru fotoliul de administrator public al reşedinţei de judeţ. Ambii candidaţi au îndeplinit condiţiile de concurs, astfel că în 12 iunie, vor intra în prima probă, cea scrisă, interviul urmând să îl susţină în 14 iunie.

Candidaţilor li s-a cerut să aibă studii superioare în unul din domeniile ştiinţe inginereşti, ştiinţe administrative, ştiinţe economice sau ştiinţe juridice; studii postuniversitare sau de masterat în administraţie publică, management sau în specialitatea studiilor absolvite; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 10 ani; cel puţin cinci ani vechime în funcţii de conducere.

Postul de administrator public al reşedinţei de judeţ a devenit vacant în luna iunie a anului trecut, odată cu demisia liberalului Radu Nistorescu.

Vă mai recomadăm:

Plăcuţe trilingve la intrările şi ieşirile din Zalău. Propunerea consilierilor UDMR a fost aprobată în unanimitate

Administratorul public al Zalăului şi-a dat demisia: „Am venit în echipă, plecăm în echipă“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite