Bijuterii de 350.000 de lei, furate la Zalău. Cum au fost prinşi autorii jafului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în cursul acestei zile în faţa judecătorilor zălăuani cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr de 22 de ani din Constanţa şi doi de 24 şi 26 de ani din Satu Mare au fost reţinuţi de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în cursul zile de vineri, 29 martie, fiind acuzat de comiterea jafului din 19 martie, de la o bijuterie din centrul Zalăului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, cei trei tineri au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni-Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Asupra fugarilor nu au fost găsite din bijuteriile furate.  În prezent sunt în derulare cinci percheziţii domicilare în judeţul Satu Mare, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Reamintim că în 19 martie, în jurul orei 18, două persoane cu faţa acoperită au jefuit o bijuterie situată pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău. La momentul comiterii infracţiunii, în magazin se afla doar vânzătoarea. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum unul dintre hoţi sare peste vitrine, iar celălalt îndeasă în geantă mai multe bijuterii, cu tot cu cutiile în care erau expuse. După ce şi-a burduşit geanta cu podoabele din aur, hoţii s-au făcut nevăzuţi. Potrivit anchetatorilor, au fost sustrase circa 2 kilograme de aur, în valoare de peste 350.000 de lei.

Cercetările ulterioare au stabilit că pe lângă cei doi care au pătruns în bijuterie, în activitatea infracţională a mai fost implicat un tânăr, care i-a aşteptat cu maşina în apropiere şi i-a ajutat să fugă de la locul faptei.

Mai puteţi citi:

VIDEO Filmul jafului de la bijuteria din Zalău. Momentul în care hoţii fură bijuterii de peste 350.000 de lei

Locuinţă prădată în miezul zilei. Hoţii au fugit cu 25.000 de euro şi bijuterii

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite