VIDEO Sânmărtean, unul din marcatorii victoriei echipei FC Vaslui în partida cu NK Maribor (3-1): „Se speculează despre transferul meu la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean a înscris cel de-al treilea gol cu NK Maribor FOTO: Adevărul
Lucian Sânmărtean a înscris cel de-al treilea gol cu NK Maribor FOTO: Adevărul

FC Vaslui a reuşit prima victorie în partidele amicale jucate în cantonamentul din Antalya. Galben-verzii au învins cu 3-1 campioana Sloveniei, NK Maribor, printre marcatori numărându-se şi cel mai mediatizat fotbalist român din ultimele zile, Lucian Sânmărtean.

După patru egaluri şi o înfrângere, FC Vaslui a reuşit şi o victorie, în această după-amiază, împotriva campionilor din Slovenia. Primul gol a fost marcat de Prahic în minutul 54 cu o lovitură de cap în urma unui corner. Galben-verzii au înscris al doilea gol în minutul 65, prin Pătulea, care l-a învins pe portarul slovenilor cu un şut din marginea careului. A treia reuşită a fost trecută în contul lui Sânmărtean, mijlocaşul Vasluiului înscriind un gol superb din lovitură liberă. Maribor a marcat golul de onoare în primul minut de prelungire.

FC Vaslui în amicalul cu Maribor: Straton (Ormenişan 60) - Celeban, Ortiz (Balaur 46), Cordoş (Prahic 36), Popovici (Buziuc 46) - Cuero (Nuno Viveiros 60), Madson, Enescu (Rodrigo 46), Sânmărtean (Neinţă 78) - Antal (Bahia 46), Temwanjera (Pătulea 46).

Transferat sau nu la Steaua?

Transferat de către presa sportivă la Steaua, Lucian Sânmărtean a dorit să infirme acest zvon, susţinând că pe el nu l-a contactat nimeni. „Eu nu am discutat cu nimeni despre nimic. Nu ştiu nimic de bani, nu ştiu nimic de contract. Se speculează şi cam atât. E foarte important să ajung la un club care se bate pentru titlu şi eu cred că e mai aproape ca oricând. Deocamdată nu s-a realizat mai nimic. Deocamdată, şansele mele de a rămâne la Vaslui sunt de 60 la 40“, a declarat Sânmărtean la Digi Sport. 

VEZI AICI GOLURILE DIN PARTIDA FC VASLUI-NK MARIBOR

Citeşte şi:

FC Vaslui-Sheriff Tiraspol 2-2: Antal nu se dezminte nici  în amicale

FC Vaslui-Bozuyukspor 1-1: egal chinuit

FC Vaslui-Anji Mahacikala 1-2: prima înfrângere în amicalele din Antalya

FC Vaslui-Wisla Cracovia 0-0: al treilea egal din Antalya

FC Vaslui-Kuban Krasnodar 0-0: al patrulea egal din Antalya

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite